Öz Kırtasiye Kitap Cafe açıldı

Eğitim alanında öğrencilerin ihtiyaçları rahatlıkla karşılayabileceği A'dan Z'ye kadar birçok Ürün yelpazesine sahip olan ve İşletmeciliğini Ertan Özkök'ün yaptığı Öz Kırtasiye Kitap Cafe, düzenlenen kokteylle hizmete açıldı.

Öz Kırtasiye Kitap Cafe açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Müdürlüğü arkası Aziz Sokak üzerinde hizmete açılan Öz Kırtasiye Kitap Cafe’nin açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkan Yardımcısı Arif Kanık, SİBESO Yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkan Yardımcısı Arif Kanık ve İşletme sahibi Ertan Özkök’ün kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar mağazayı gezdiler.
Öz Kırtasiye Kitap Cafe ‘de kırtasiye adına A’dan Z’ye tüm ürünlerin yanı sıra okul öncesi yayınları, okula yardımcı ders kitapları sınavlara giriş kitapları ile beraber kitap severler içinde bir birinden seçkin Roman ve Hikaye kitapları yer almakta,Mağazada ayrıca kitapseverler için oluşturulmuş özel alanda diledikleri kitapları rahatlıkla okuyabilecekleri Kitap cafe de oluşturulmuş ..