Özel organizasyonların aranan markası: Pita Patisserie

İstanbul Kent Üniversitesi'nin 2017-2018 oryantasyon programına Pita Patisserie, özel tasarım pastaları ve kurabiyeleri davetlilerden tam not aldı.

Özel organizasyonların aranan markası: Pita Patisserie
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Kent Üniversitesi'nin geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi oryantasyon programına Pita Patisserie damgasını vurdu. Programa; çok sayıda öğretim görevlisi ve öğretim üyesi ile öğrenci katıldı.
Programın catering hizmetini üstlenen Pita Patisserie, yaklaşık bin kişinin katıldığı oryantasyon programında, davetlilere birbirinden farklı özel tasarım pastaları, cupcakeler ve kurabiyeleri ile birlikte müzik dinletisi gerçekleştirdi.

'YENİLİK DOLU PROJELERLE
MÜŞTERİLERİMİZİN
HİZMETİNDE OLACAĞIZ'
Pita Patisserie olarak, bir çok özel organizasyon düzenlediklerini belirten şirket sahibi Bilge Saral, "Bu yıl başında hayata geçirdiğimiz işletmemizin, kısa süre içerisinde sadece üretici değil, aynı zamanda çeşitli organizasyonlarda da hizmet vermesi bizler için büyük bir emeğin karşılığı olmuştur. Çok ciddi mesai harcayarak tüm isteklere cevap verdiğimiz sektörde verilen pasta ya da çeşitli ikramlık menümüz dışında, bu ürünlerimizin yanına bizzat yerinde sunum hizmeti de veriyoruz. Her gün biraz daha geliştirdiğimiz ürün çeşitliliğimizin dışında, organizasyon konusunda da artık ciddi adımlar atıyoruz. İnşallah yenilik dolu projelerle müşterilerimizin hizmetinde olacağız” dedi. 

yorungehaber.com