Özkan Tekstil'de Motivasyon buluşması

1978 yılından bu yana sektörünün öncülerinde olan ve bölgemizde faaliyetini sürdüren Özkan Tekstil yönetici ve çalışanları moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.

Özkan Tekstil'de Motivasyon buluşması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şirket Genel Müdürü Ömer Baş ve şirket yöneticilerinin tam kadro katıldığı moral ve motivasyon gecesinde şirkette 5 yıl ve üzeri çalışan personel plaket verilerek altınla ödüllendirildi.

Palmiye Düğün Salonunda düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinin bu yıl 2.cisini düzenlediklerini belirten şirket yetkilileri “birlik ve beraberliğimizi ön plana çıkararak, sosyal açıdan da çalışanlar arasındaki iletişimi güçlendirmek, iş stresinden uzaklaşmak ve iş motivasyonunu artırmak için bu organizasyonun bu yıl 2. sini  düzenledik. Bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinlikleri daha sık yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Özkan Tekstil Hakkında

Tekstil sektöründeki serüvenine1978 yılında başlayan firma, 1980 yılında Özkan Tekstil San. ve Dış Tic. Ltd. Sti. Adını alarak faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu değişiklikle birlikte kendi üretimini de gerçekleştirmeye başlamış, toptan ve perakende ticarete geçmiştir. Her geçen gün sektördeki etkinliğini artıran Özkan, geride bıraktığı 38 yılda büyüyerek faaliyetlerini sürdürmüştür. Bay, bayan, çocuk her yas grubu için üretim yapan firma zengin ürün koleksiyonu ile birçok çeşidi bünyesinde bulundurmaktadır. Örgü ve konfeksiyon imalatını İstanbul, Silivri'de bulunan 16.000 m2'lik fabrikasında gerçekleştirmekte ve ağırlıklı olarak pamuk ipliğinden üretim yapmaktadır.

Ürünleri İstanbul, Yeşildirek, Laleli ve Moskova (Rusya) mağazalarında müşterilerine sunulmaktadır. Firma, ürünlerinde tasarımdan örmeye, örmeden konfeksiyona üretimin her sürecinde kalite ve müşteri memnuniyetini esas alarak, hem yurt içi hem de yurt dışı müşterilerine kaliteli ürünü uygun fiyatla arz etmektedir.

Yurt içindeki müşteri ağının yanı sıra, yurt dışında Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Iran, Irak, Almanya, Mısır, Cezayir, Libya, Tunus, Fas, İngiltere, ve Amerika gibi ülkeler müşteri portföyünde yer almaktadır.