Pilav üstü kavurmaya ne dersiniz?

Pilavcızadem Silivri şubesi Çağrıbey Okulu karşısında hizmete açıldı.

Pilav üstü kavurmaya ne dersiniz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2012 yılında Beylikdüzü’nde toplam 1,750 metrekarelik bir alanda kurulan fabrikada üretilen ve Menüsünde nohutlu, Kuru Fasulyeli, kavurmalı, tavuklu, ciğerli, köfteli pilav bulunan ve sadece pilav yemeği üzerine hizmet veren Pilavcızadem’in Silivri Şubesi geçtiğimiz günlerde Çağrıbey Okulu karşısında hizmete açıldı.

Emin Pektaş ve Ali Demirtaş ortak girişimiyle faaliyete açılan Pilavcızadem’de Pilav çeşitlerinin yanı sıra Çorbalar, Et Tabakları, Güveç, Fast Food ve dürümler de müşterilerinin beğenisine sunuldu. Saat 07.00 ile 19.00 saatleri arasında Faaliyetine devam eden Pilavcızadem Silivri Şubesinde paket servis ekipleriyle de Silivri’nin birçok noktasına paket servis hizmeti veriyor. İşyerleri ve Restaurantlara toptan satışlarının da yapıldığı işletmede Cenaze ve özel günler için de toplu siparişler kabul ediliyor.


 
Silivri’de uzun yıllardır esnaflık yaptığını belirten İşletme ortaklarından Emin Pektaş , “Bu konsepti, ilçemizde hızla yayılmaya devam eden besin değeri düşük, kalorisi yüksek fastfood kültürünü kırmak, tüketiciye besin değeri yüksek ve Türk damak tadının geleneksel lezzeti olan pilavı hızlı bir şekilde sunmak amacıyla Silivri’de hizmet vermeye başladık. Pilavı herkesin tercih etmesi, hazırlanma süresinin çok kısa olması ve her keseye uygun olması sebebi ile hedef kitle sınırlaması yok. Pilavcızadem, yüksek lezzeti ve ekonomik özelliğiyle her kesime hitap ediyor. Avrupa gıda standartlarında üretilen pilavı Silivri’mizde de aynı kalite ve lezzet ile sunmayı hedefliyoruz. İşletmemizde birinci önceliğimiz hijyen ve temizlik, Kalitesi kanıtlanmış ve belgelenmemiş hiçbir ürünü işletmemize sokmuyoruz.” şeklinde konuştu.
.
Pilavcızadem Silivri Şubesi Çağrıbey Okulu karşısında hizmet veriyor.
Sipariş Tel :0212 715 06 06 - 0553 710 06 78