Rüya Giyim 2.Şubesini açtı

Rüya Giyim Silivri'de 2. şubesiyle hizmete başladı. Açılışa ilçe protokolünün yanı sıra Sanatçı Cengiz Kurtoğlu da katıldı

Rüya Giyim 2.Şubesini açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mehteran ekibinin de renk kattığı açılış Değirmen Durağı’nda gerçekleşti. Açılışa Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ilçe yöneticileri de katıldı. Sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na da ilgi yoğundu.

Töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ‘İlçemize kazandırılan her yeni iş yeri ekonomimize katkı sağlıyor. İşletme sahiplerimize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Allah bol kazançlar versin’ dedi. Ardından alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. İşletme Sahibi Özgür Demir gelen konuklara Rüya Giyim’i gezdirerek tebrikleri kabul etti. Demir’in yakın dostları Umut Demiral ve Samet Özmen de açılışta hazır bulundu. Sanatçı Cengiz Kurtoğlu vatandaşlarla sohbet ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Silivri’de Fatih Mahallesi’nin ardından Değirmen Durağındaki 2. şubesiyle hizmet vermeye başlayan Rüya Giyim’de son moda bayan kıyafetleri kısa süreliğine açılışa özel fiyatlarla müşterilerini bekliyor. Mağazada kıyafetlerin yanı sıra kombinleri tamamlayacak çanta ve aksesuarlarda göz dolduruyor.