Salon İstanbul açıldı

Güzelliğine önem veren bayanların tutkunu olacağı, salon iç dizaynı ve kullanılan ürünlerin kalitesiyle ile fark yaratmak iddiasındaki Salon İstanbul, kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli ekibiyle düzenlenen kokteylle hizmete girdi.

Salon İstanbul açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mustafa Selece ve Özge Yücetürk tarafından Piri Mehmet paşa Mahallesi Endülüs Sokak (Semih Eczanesi sokağı) No:17 adresinde faaliyet gösterecek olan Salon İstanbul, bugün kapılarını açtı.
Salon İstanbul’un açılış kokteyline Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Burgaz Irmak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Silivri’de açılan 61.ci Kuaför salonun olduğunu ifade eden SİBESO Başkanı Nuray Koçer, kurdele kesiminde kısa bir konuşma yaptı. Koçer konuşmasında “Silivri’mizde bu tür kaliteli işletmelerin açılması bizleri gururlandırıyor. Allah utandırmasın, bol kazançlar versin ”dedi.
Kurdele kesiminin ardından İşletme sahipleri Mustafa Selece ve Özge Yücetürk, konuklarıyla tek tek ilgilenerek Salon İstanbul ve saçtaki yeni trendler hakkında davetlilere detaylı bilgi verdi.