Sarten 45.yıl aile şenlikleri Silivri'den başladı.

Sarten'in 45. yıl etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği aile şenliklerinin ilki Silivri'de başladı.

Sarten 45.yıl aile şenlikleri Silivri'den başladı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün boyu özel aktivitelerinde gerçekleştirildiği etkinliğe, Sarten ailesinden Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, Sarten Kurucusu Yusuf Sarıbekir, Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Sarıbekir Güzelbahar ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Oğuz katıldı. Etkinlikle Sarten’de uzun yıllardır çalışan personellere plaket takdim edildi.

Gümüşyaka Gölet alanında düzenlenen programda konuşan Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir “45.yıl onuruna düzenlediğimiz etkinliğe hoş geldiniz. İnşallah 50.yıla da hep birlikte gireriz. Şirketler makinalar binalar çok önemli ama en önemlisi insanlar. Sarten’i de büyüten sizlersiniz. Sizlerle beraber büyüyoruz. Son 5 yıla baktığımız zaman Sarten daha da büyüdü, ortaklarımız oldu, yeni fabrikalarımız oldu. İnanıyorum ki ileriki 5 yıllarda daha da büyüyeceğiz hep beraber, sizlerin katkılarıyla. Bakıyorum ki birçok çalışanımız 10 yıl 15 yıl hatta 45 yıllık çalışanlarımız var. Bugün 166 tane plaket veriyoruz. Hepinizle gurur duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda da buluşmak üzere hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Program Sarten de uzun yıllar çalışan personele plaket takdimi ile devam etti.1150 kişinin katıldığı etkinlikte Sarten çalışanları aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi