Sektöründe güvenilir isim 'Remax Etik '

Remax Etik'in kurucularından İbrahim & Tülay Sinkil 'Ne mutlu bize çok değerli müşterilerimizin güvenleri ve sevgileriyle iş hayatımız devam ediyor. Amacımız bu kurumun siz velinimetimize daha çok uzun seneler hizmet edebilmesini sağlamak, her ihtiyaç duyduğunuz da yanınızda olabilmektir.'dedi.

Sektöründe güvenilir isim 'Remax Etik '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ticarette devamlılık güveni sağlar, güven duyan müşteriler de kurumum kalıcı olmasına destek verir. Yani bu bir sarmal halinde oluşur ve devam eder. Güvenilir olmanın birinci koşulu işi ciddiye almak ve kayıtlı çalışmaktır. Bu her iki tarafı, bizi ve müşterilerimizi sağlam zeminde tutar. Bizim için bölgeye ait piyasa verilerine güncel olarak sahip olabilmemizi sağlar. Hangi binanın, hangi dairesinin, hangi yılda, ne kadar fiyata satıldığını biliriz. Bu veriler gayrimenkulünü satacak kişilerin fiyat belirleyebilmeleri için, hizmetlerine sunulur. Doğru fiyatı olmayan bir mülkün satışı asla gerçekleşmiyor. Aylarca hatta yıllarca pazarda kalıp değerinin altında işlem görerek satılıyor.

Sektöründe güvenilir isim Remax Etik

Biz bunu engellemek için gayrimenkulünü satışa koymak isteyen müşteriler ilerimize danışmanlık yapıyoruz. Müşterilerimiz hem vaktini hem nakdini korumaya özen gösteriyoruz. Siz de eğer gayrimenkulünüzü satacaksanız aynı özeni kendinize ve gayrimenkulünüze göstermelisiniz. Bunun birinci yolu gayrimenkulünüzü satış sürecinde doğru ele teslim etmektir.

Sektöründe güvenilir isim Remax Etik

BU KİŞİ KİM OLMALIDIR?

Gayrimenkulün reklam ve pazarlama için gereken çalışmayı çekinmeden yapacak, gereken pazarlama bütçesini çekinmeden harcayacak, dürüstlüğüne güvendiğimiz ve bu satışı yapabilecek pazarlık sürecini doğru yönetebilecek profesyonellikte kişi ya da kurum olmalıdır.

Buna inandığınızda çekinmeden gayrimenkulünüzü tek yetkili olarak kendisine emanet etmelisiniz. Tek yetkili olması çok önemlidir. Aksi taktide malınızı piyasada farklı emlakçılar da farklı fiyatlarda bulursunuz. Piyasada gezen alıcı adayları güven anlamında zaten çok hassas iken böyle bir portföyü güvenilmez bulup, ilgilerini baştan kaybederler.

Sizde bu durumda alıcı adaylarını kaybedersiniz.

Daha en baştan böyle bir kayıp yaşamak ister misiniz?

Eminim ki cevap ‘’ HAYIR ‘’

Sektöründe güvenilir isim Remax Etik

Ciddi bir iş gayrimenkul satmak, fiyatı expertizli olmalı. Niye bizim alıcı müşterimiz çok fazla biliyor musunuz?

Bakın bizden konut alan müşterinin ifadesi ‘’Re/max Etik’te mülklerin expertiz raporları var, doğru fiyatlı gayrimenkuller satıyorsunuz, onun için gezdiğimiz her yerde afişinizi aradık’’

Evet, artık insanlarımız bilinçli, ne istediklerini biliyor, nerede kandırılmayacaklarını görüyorlar. Gayrimenkul almak gibi önemli bir adım atarken yanlarında güvenilir profesyoneller istiyorlar. Bunun için Remax Etik’in müşterisi diğer kurumlara göre fazla.

Bu nedenle gayrimenkul satacaklara önerim, yukarıda bahsettiğim özelliklere sahip kurum yada kişilere gayrimenkullerini teslim etmeleri olacak. Onlarla tek yetkili anlaşmasını imzalamalarını tavsiye ediyorum. Mutlaka bizimle anlaşın demiyorum ama, sizin bu işinizi benimseyecek bir kişiyi yetkilendirin. Hesap soracağınız, size kendisi sorumlu hissedecek bir danışmanınız bu hassas süreçte yanınızda olsun. Kıssadan hisse Herkse verilmiş işi hiç kimse yapmaz! Çünkü kimse kendini sorumlu hissetmez.

Değerli Silivri Sakinleri Gayrimenkul ile ilgili alım – satım kiralama işlerinizde, emrinizde olduğumuzu bildirir hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim& Tülay Sinkil