'Sektöründe Silivri'de tek olacak'

Geçtiğimiz yıl faaliyetine başlayan 4D OSGB, kısa sürede 4D'yi temsil eden Dürüst, Dinamik, Deneyim ve Devamlılık ilkelerinden asla ödün vermeyen, mükemmele ulaşmak için kendine meydan okuyan ekip ve kurumsal yapısıyla sektörünün lideri konumuna geldi.

'Sektöründe Silivri'de tek olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4D OSGB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler veren kurum yöneticisi Murat Ağbaş “2018 Ülke ekonomisi büyüme dinamikleri kritik bir eşikte geçirmesine rağmen, şirketimiz marka projeleri bünyesine katarak kısa sürede çoğunluğu mühendis, hekim ve medikal kökenli 50+ çalışan kadrosuna ulaşmanın gururuyla 2019’a merhaba dedik. Hizmet verdiğimiz sektörde yaşadığımız zorluk dalgaları ve bilinçsizce çalışan bazı rakiplerimize karşın, 4D kocaman hayalleriyle açık denizlere doğru yelken açtığını sizlere özellikle belirtmek isterim. Ben ve ekip arkadaşlarım bu yolculuğun her ne kadar zor ve meşakkatli olacağını bilsek de sonunda bir 4D efsanesini yaratacağımızdan son derece eminim. 4D’yi temsil eden Dürüst, Dinamik, Deneyim ve Devamlılık ilkelerinden asla ödün vermeyen, mükemmele ulaşmak için kendine meydan okuyan ekip ve kurumsal yapımızı kurduk “dedi.
“TEK OSGB OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP OLACAĞIZ”
4D OSGB’nin gün geçtikçe kendini değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek çalışanlarının ve kullanılan ekipmanların bu değişime paralel olarak yenilendiklerini de belirten Ağbaş “Hizmet verdiğimiz ve bölgemizde potansiyel hedef gördüğümüz işletmelere iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerimizi çeşitlendirerek ruhsat aşamasında olan laboratuvar ve görüntüleme merkezimiz kısa sürede faaliyette olacaktır. Bu doğrultuda bünyesinde işe giriş ve sağlık raporu verebilen bölgenin tek OSGB olma özelliğine sahip olacağız. Verdiğimiz Hizmetlerin sunulması ve yürütülmesinde gücümüzü firmalara sağladığımız butik hizmetlerde yarattığımız kaliteden alarak kurumun bir parçasıymış gibi çalışmayı, İşimizin sadece eğitim, danışmanlık ve önlem almanın da ötesinde temel değerlerimizden biri olan iş güvenliği kültürünün yayılmasına da katkı sağlamak olduğunu biliyoruz. 4D markasını sadece çalışan sağlığı ve güvenliği hizmetlerine konumlandırılmış olup bu alanda yatırımlarını yapmaya ve yanınızda olmaya devam edecektir” dedi