'Sevgililer Günü çiçekçilerin yüzünü güldürüyor'

Açelya Çiçekçilik sahibi Etem Kalmış, yaklaşan Sevgililer Gününün satışlarını arttırdığını söyledi.

'Sevgililer Günü çiçekçilerin yüzünü güldürüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevgililer Günü'nün vazgeçilmezlerinden çiçeklere olan talep artıyor. 14 Şubat tarihi için çiçekçilerin şimdiden sipariş almaya başlandığı bildirilirken, Açelya Çiçekçilik sahibi Etem Kalmış, çiçek siparişlerinin son bir haftada diğer günlere nazaran artış gösterdiğini belirtti.

14 Şubat Sevgililer Gününün yılda en çok çiçek siparişi verildiği gün olduğunu belirten Açelya Çiçekçilik sahibi Etem Kalmış, "Çiçek siparişlerinin en yoğun olduğu birkaç özel gün var. Sevgililer Günü en çok siparişinin geldiği gün. Bunu Anneler Günü ve Öğretmenler Günü siparişleri takip ediyor. 14 Şubat'a bir hafta kala siparişler ciddi bir biçimde yoğunlaşıyor. Önceki haftalara göre aldığımız siparişler artmış durumda. Sevgililer günü çiçekçilerin yüzünü şimdiden güldürüyor" diyerek çiçek siparişlerindeki artışa dikkat çekti.

Sevgililere uyarıda bulunan Açelya Çiçekçilik sahibi Etem Kalmış, "Sevgililer Günü, ilişkiler için yılın en önemli günü diyebiliriz. Özellikle kadınlar bu konuda çok hassas ve büyük beklenti içerisindeler. Çiçek olmazsa olmaz, fakat bunun ötesinde romantizm ve özel bir ilgi bekliyorlar. Geçtiğimiz yıllarda Sevgililer Günü'nünde sadece çiçek alınmadığı için ilişkisi bozulan çiftler gördük. Hiçbir buket gerçek aşkın yerini tutamaz fakat çiftler birbirlerinden bu ilgiyi göstermelerini de bekliyor." dedi.

Açelya Çiçekçilik

Telefon : (0212) 727 65 68

GSM: (0535) 797 95 90

Faks : (0212) 727 65 69

Adres: Piri Mehmet Paşa, Özgür Sk. No:10/A, 34570 Silivri/İstanbul

http://www.acelyacicekciliksilivri.com