SİAD firmaları İNTERMOB'da yer aldı

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) üyesi firmalar, Tüyap'ta 22-26 Ekim tarihlerinde düzenlenen INTERMOB 2016 19. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nda yer aldı.

SİAD firmaları İNTERMOB'da yer aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen INTERMOB 2016 19. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 22-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. Fuarın başlıca ürün ve hizmet grupları; mobilya tekerlekleri, ray sürgü sistemleri, menteşe, kulp ve kapı kolları, mdf, yonga levha, kereste, ahşap profiller, kapı yüzeyleri, kimyasallar, kenar bantları şeklinde olurken Silivri SİAD üyesi firmalar da fuarda yerini aldı.
 
Silivri firmaları da fuardaydı
Silivri Sanayici İş Adamları Derneği (SİAD) üyesi firmaların geniş katılım gösterdiği TÜYAP İntermob Fuarı’na; Çağ Kabara San ve Tic.Aş, Mesan Plastik San.ve Tic.Ltd.Şti, İskeçeli Çelik Yay Tel Yan Ürün San. Ve Tic.Ltd.Şti, Özemek Plastik San ve Tic. Ltd.Şti ve Özer Çelik Büro Mob.San.Tic.Ltd.Şti firmaları katılarak sektördeki önemli yerlerini bir kez daha pekiştirmişlerdir.

Eyüp Can BALABAN