Sigorta 'ÖzserNeo' dan sorulur

Geçtiğimiz aylarda Hüseyin Pekel işletmeciliğinde hizmet vermeye başlayan ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş. Silivri Şubesi, kısa süre içerisinde birçok kurumsal firmaya ulaşarak müşteri memnuniyetindeki farklı anlayışını ortaya koydu.

Sigorta 'ÖzserNeo' dan sorulur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Sigorta sektöründe 37 yıllık tecrübemizle Türkiye çapında 100’ün üzerinde şubesi ile faaliyet gösteren Türkiye’nin en yaygın satış ağına sahip en büyük sigorta şirketiyiz” diyen ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş. Silivri Şubesi yöneticisi Hüseyin Pekel “Türk sigorta sektörüne, inovasyonlarımız ve tecrübemizle katkı sağlarken, müşterilerimizin en güvendiği sigorta brokeri olmayı kendimize misyon edindik” dedi.

“ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş. olarak dürüstlük ve istikrar ana prensibimizdir.” diyerek sözlerini sürdüren Pekel “Sektörün lider kuruluşlarından olan şirketlerimiz, ülkemizin önde gelen birçok sigorta şirketinin acenteliğini yapmaktadır. Elementer branşta, tüm sigorta kollarında uzman kadromuz ve güçlü yapımız ile bütün Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet göstermekteyiz. Amacımız uzman kadromuz ile vermekte olduğumuz çözüm odaklı ve kaliteli hizmeti, tüm Türkiye’ye dağılmış şubelerimiz ile yaygınlaştırmaktır” dedi.

2011 yılından bu yana Bankacılık ve Sigortacılık sektöründe çalışan Hüseyin Pekel, ülkemizin sigorta sektörünün öncü ve lider kuruluşlarından olan ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş.’nin Silivri Şubesi’ni yönetme sorumluluğunu üstlenmiştir. Aslen Silivri Ortaköy’lü olan genç iş adamı ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş. Silivri Şubesinde birey ve işletmelere özel sigorta teklifleri sunmayı, müşterilerinin en uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti almalarını hedeflediğini belirtti.

ÖzserNeo Sigorta Brokerliği A.Ş. Silivri Şubesinin vermiş olduğumuz hizmetler; Trafik, Kasko, Dask (Deprem), Konut, İşyeri, Yangın, Tamamlayıcı sağlık, Özel sağlık, Ferdi kaza, Taşımacılık, Mesleki sorumluluk, Nakliyat, İnşaat, Tarsim, Yabancı sağlık, Yurt dışı seyehat, Yeşil Kart, Yat-Gemi sigortalarıdır.

Anlaşmalı olduğu sigorta şirketleri; Ak Sigorta, Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Axa Sigorta, Başak Groupama Sigorta, Bereket Sigorta, Doğa Sigorta, Gulf Sigorta, Güneş Sigorta, Halk Sigorta, HDİ Sigorta, Orient Sigorta, Quick Sigorta, Ray Sigorta, SBN Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Zurich Sigorta.

İletişim Bilgileri;

Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, No: 10/B (E-5 Yanyol -Eski Hayat Hastanesi yanı ) Silivri/İstanbul

0212 729 0006 – 0539 851 0844

[email protected]