Silivri Kuruyemiş, yeni yıla hazır!

Kuruyemiş yılın her ayında tüketilse de yılbaşında sektörde farklı bir hareketlilik yaşanıyor. Aralık ayında satışlar önceki aylara oranla yüzde 100 artıyor. Silivri Kuruyemiş, yılbaşı öncesinde ürün stoklarını arttırdı.

Silivri Kuruyemiş, yeni yıla hazır!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de 3 kuşaktır faaliyet gösteren Silivri Kuruyemiş,  bütün hazırlıklarını tamamladı ve yılbaşını bekliyor.

Çarşı merkezinde faaliyet gösteren işletmede büyük bir yılbaşı hareketliliği mevcut. Yeni yılı evlerinde karşılayacak olanlar ya da program yapmayı tercih etmeyen vatandaşlar eğlenceliklerini almaya başladı. İşletmenin 3.kuşak temsilcisi Aydın Karabulut, diğer günlere göre satışların arttığını söylerken geçen yıla göre düşüş olduğunu kaydetti. Satıştan memnun olduklarını kaydeden Karabulut,”Yılbaşında satışlarımızda büyük bir artış var. Yılbaşına özel kuruyemiş karışımları hazırlıyoruz. Stoklarımızdaki ürünlerin sayısını arttırdık. Kuruyemişsiz kalmak istemeyenler ellerini çabuk tutsun” dedi.

Silivri Kuruyemiş, yeni yıla hazır

1971 yılından bu yana Silivrililere hizmet veren Silivri Kuruyemiş’in 3.Kuşak temsilcisi Aydın Karabulut “Sabah erken saatlerden itibaren gece geç saatlere kadar işletmemiz hizmete açık durumda, günün her saatinde sıcak ve taze kuruyemişin yanı sıra, yine işletmemizde talebe göre çekilen Türk kahvesi, meyve kuruları ve doğal ürünler bulunuyor.3 kuşaktır Silivri’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmete vermekten onur duyuyoruz.”dedi.

Silivri Kuruyemiş, yeni yıla hazır

Silivri Kuruyemiş, yeni yıla hazır