Silivri Oto Test Ekspertiz güven veriyor

Son teknolojiye sahip donanım ve ekipmanlarla, özellikle ikinci el araçların kaza ya da arıza durumlarını kontrol ve test ederek, kapsamlı 'oto ekspertiz raporu' hazırlayıp müşterilerine sunan Silivri'nin en kapsamlı Oto ekspertiz firması 'Oto Test' Silivri Sanayi sitesinde hizmet vermeye devam ediyor.

Silivri Oto Test Ekspertiz güven veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri bölgesi başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen araçlara da araç testi ve ekspertiz alanında hizmet sunan Silivri Oto Test, 3.Etap Silivri Sanayi sitesinde hizmet veriyor.

Ramazan Tokalı işletmesinde faaliyetini sürdüren Silivri Oto Test firmasında, Araçların iç ve dış donanım, Kaporta ve boya, Motor -Mekanik, Elektronik kontrolleri, Yanal kayma Şasi ölçümü, Süspansiyon ve Fren testleri, Motor Güç (DYNO) testi, Yol sürüş testi, parça değişim testi gibi yapılan detaylı testlerle ikinci el araç alımı ve satımı gerçekleştiren vatandaşların yanılma payını minimuma indiriyor.

Tarafsız hizmet anlayışıyla insanların aracını bilerek almasını ve satmasını sağlayan Silivri Oto Test ekspertiz merkezi, araç hakkında uzman kadrosuyla yaptıkları detaylı inceleme sonrasında 6 sayfalık rapor hazırlayarak araç sahiplerine teslim ediyor.

Silivri Oto Test işletme sahibi Ramazan Tokalı “Merkezimize gelen araçları inceledikten sonra 2. El araç alım ve satım esnasında tarafsız ve güvenilir teknik görüşümüzü rapor halinde sunuyoruz. En gelişmiş teknolojiyi kullanarak riskleri ortadan kaldırıyor, sorulara profesyonel anlamda cevap veriyoruz” dedi.

Silivri’nin oto ekspertiz firması olan “Silivri Oto Test “ 3.Etap Silivri Sanayi sitesi E Blok !/F adresinde hizmet vermeye devam ediyor.
Telefon:0545 458 63 24