Silivri'ye değer katacak restoran açıldı

Silivri'nin yeni gözdesi Atlas Balık Restoran & Pub hizmete başladı.

Silivri'ye değer katacak restoran açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin yeni gözdesi hizmete başladı. Yusuf Kızıldağ ve Savaş Tunca’nın sahipliğindeki Atlas Balık Restaurant için açılış töreni düzenlendi. CHP adayı ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç’ın birlikte kurdele keserek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, BBP Silivri Belediye Başkan Adayı Ramiz Aksu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Çanta Karadenizliler Dernek Başkanı Fatih Erboy, belediye meclis üyesi adayları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri açılışa katıldı.
İşletme sahiplerinden Savaş Tunca, “Daha iyi kalitede hizmet verebilmek format değişikliği yaptık. Bugün de resmi açılışı yapıyoruz. En iyi hizmeti Silivri halkına vereceğiz. Atlas balık iki bölümden oluşuyor; pub ve restoran. Pub kısmı biraz daha gençlere hitap edecek şekilde tasarlandı. Restoran ise balık ve deniz keyfi yapmak isteyenlere yönelik”  dedi. Yusuf Kızıldağ ise konsept olarak farkındalık yarattıklarını ifade ederek, “Silivri’ye değer katacak bir işletme açtık” diye konuştu.
Atlas Balık Restoran & Pub, ilçe sahili Küpeşte yolu üzerinde müşterilerini bekliyor.