Silivri'de ekmeğe bayan eli değdi

Silivri Marmara Sokak üzerinde tüm unlu mamullerin pişirilip satışa sunulduğu Göknur Unlu Mamülleri Ekmek Fırını törenle hizmete girdi. İşletme ortaklarından Enise Uzunoğlu, unlu mamuller sektöründeki Silivri'deki ilk ve tek bayan girişimcisi ..

Silivri'de ekmeğe bayan eli değdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Marmara Sokak üzerinde tüm unlu mamullerin pişirilip satışa sunulduğu Göknur Unlu Mamülleri Ekmek Fırını törenle hizmete girdi. İşletme ortaklarından Enise Uzunoğlu, unlu mamuller sektöründeki Silivri’deki ilk ve tek bayan girişimcisi ..

Selim Töre ve Enise Uzunoğlu’nun sahibi olduğu Göknur Unlu Mamuller Ekmek fırını bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, SİBESO Başkan Yardımcısı Arif Kanık, işletme sahipleri birlikte kestiler.

Yaklaşık 15 yıldır gıda sektöründe olduklarını belirten işletme sahiplerinden Selim Töre “Firmamız 600 metrekare bir alandan oluşuyor. İşletmemiz günün şartlarına göre yapılmış olup 24 saat kamera sistemiyle ekmeğin un halinden tezgaha kadar olan geçen işlemleri online olarak izliyoruz ve müşterilerimizin talep etmesi halinde de izletiyoruz. Ekmek hayatımızın en önemli gereksinimlerinden biri, bu sebeple hijyen ve temizliğe son derece önem veriyoruz. İşletmemizde 30’a yakın farklı ürünlerin imalat ve satışını yapıyoruz. Günün her saatinde sıcak ekmek bulmanız mümkün, sabahları simit, poğaça, börek ve diğer kahvaltılık unlu mamulleri bulabilirsiniz. Amacımız insanlara lezzetli ve onları tok tutacak bir ekmek yedirmek ,”dedi.

Silivri’de aynı sektörde ilk ve tek bayan girişimci olduğunu belirten Enise Uzunoğlu “İlk bankaya kredi müracaatımda bana eşimin yada babanım imzası ile kredi vereceklerini belirttiler. Bir bayanın bu sektörde başarılı olmayacakları önyargısıyla yaklaştılar. İşyerimizde satışa sunulan ürünlerimizin hepsi bir anne hassasiyetiyle kontrolden geçirerek tezgâhıma koyup satıyorum. Çünkü aynı ürünü evimde de sevdiklerimle birlikte tüketiyorum. Allahın izni ve eşimin desteğiyle bu işin üstesinden gelip insanların önyargısını kıracağım”dedi.

Haberin videosu için alternatif link