Silivri'de 'Hizmette Yeni Soluk'

2014 yılında kurulan De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bölgesinde hizmette yeni bir bakış açısı, yeni bir soluk getiriyor.

Silivri'de 'Hizmette Yeni Soluk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2014 yılında kurulan De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bölgesinde hizmette yeni bir bakış açısı, yeni bir soluk getiriyor.

2014 yılında Bahadır Halvacıoğlu ve Uğur ÇENGEL tarafından kurulan De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Silivri’de hizmet sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. “Hayatı kolaylaştıran çözümler üretiyoruz” sloganı ile yola çıkan De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bina yönetim ve danışmanlık hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor. Genç, dinamik ve yenilikçi kadrosu ile toplu yaşam alanlarına sunduğu çözüm hizmetleri ile farklılık yaratıyor.

Apartman, Site, Rezidans, İş Merkezi, AVM, Plaza, Villa, Toplu Yapı, Toplu Konut gibi alanlarda yenilikçi, teknolojik, dinamik ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışı ile çözüm odaklı çalışmalar yapan De&Ha Yönetim, Yatırım, Organizasyon Ve Danışmanlık Hizmetleri yönetim, teknik ve ticari hizmetler olarak faaliyet gösterirken müşterilerine tüm alanlarda vakit kaybı yaşamayacakları etkin ve profesyonel çözüm önerileri üretiyor.

Halvacıoğlu “Amacımız hizmet verdiğimiz tüm alanlar içerisinde %100 müşteri memnuniyeti temelli çalışmalar yaparak güvenilir, şeffaf, yenilikçi, sürdürülebilir ve hukuka uygun olarak sorunsuz hizmet sunmaktır.”dedi.

De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Genel Müdürü Bahadır Halvacıoğlu “Bölgemizde hizmet sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek üzere 2014 yılında De&Ha Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri’ni kurduk. Toplu yaşam alanlarında yönetim hizmetleri altında idari, mali, hukuki danışmanlık ve güvenlik hizmetleri, temizlik hizmetleri, ilaçlama hizmetleri, peyzaj hizmetleri gibi konularda teknik danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra sigorta aracılık hizmetleri, reklam ve tanıtım hizmetleri, toplantı ve organizasyon hizmetleri, web tasarım hizmetleri, güvenlik kamera hizmetleri, indirimli ve zamsız elektrik hizmetleri ile gayrimenkul yönetim hizmetlerini de ticari hizmetler olarak yürütüyoruz. Amacımız hizmet verdiğimiz tüm alanlar içerisinde %100 müşteri memnuniyeti temelli çalışmalar yaparak güvenilir, şeffaf, yenilikçi, sürdürülebilir ve hukuka uygun olarak sorunsuz hizmet sunmaktır. Alanında önde gelen çözüm ortaklarımız ile ekonomik, profesyonel olarak geniş hizmet yelpazesi ve seçenekleri ile kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyoruz"dedi. 

De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri bünyesinde olan BTU Danışmanlık ile 2M Enerji Silivri Bayiliği yapmakta ve elektrik tüketicilerine 2M tarafından üretilen yenilebilir enerjiyi indirimli veya zamsız olarak sunmaktadır.

De&Ha Organizasyon Hizmetleri ile yeni bir anlayış içerisinde satış, kanal, bayi toplantıları; konferans, seminer, kongre organizasyonları; açılış ve lansman, gala geceleri; kurumsal piknikler; kişisel gelişim ve motivasyon organizasyonları ve butik tatil organizasyonları gibi hizmetlerimizle firmalara güvenilir çözüm ortaklığı hizmeti sunmaktayız.

De&Ha Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri ile inşaat firmalarının, ticari, arazi yatırımcılarının ve bireysel müşterilerin tüm istek ve beklentilerini profesyonel ekimiz ile karşılamaktayız. Toplu konut projelerine satış ofisleri kurarak hızlı ve etkin biçimde satış odaklı çalışmaktayız.” dedi.

 

De&Ha Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri ile ilgili www.dehayonetim.com web sitesinden veya  0212 727 66 46 ya da 0507 697 69 81 numaralı telefondan hizmetler ile ilgili detaylı bilgi alınabilir.