Silivri'de Nişantaşı havası: Burçin'in Fırını

Silivri Atatürk Caddesi üzerinde açılan Burçin'in Fırını, el yapımı ve günlük atıştırmalık ve tatlı ihtiyaçlarınız için sizleri bekliyor.

Silivri'de Nişantaşı havası: Burçin'in Fırını
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sahili’nde Atatürk Caddesi üzerinde açılan Burçin’in Fırını, şirin ve mütevazı yerinde el yapımı ve günlük atıştırmalık ve tatlı çeşitleriyle hizmet vermeye başladı.
Tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitleri, poğaça, börek, tart, pasta, sütlü tatlı çeşitleri ve konsept pastaları ile hizmet vermeye başlayan Burçin’in Fırını’nın en önemli özelliği ürünlerini ev ortamında hazırlıyor olması. “Her şeyi annenizden beklemeyin!” sloganıyla açılışını yapan Burçin’in Fırını işletme sahibi Burçin Özdamar bu konuda aslında yıllardır yaptığı işi mütevazı bir Kafe şeklinde müşterileriyle buluşturmanın heyecanını yaşıyor.
Burçin’in Fırını’nda sabah kahvaltısında sıcak poğaça, börek çeşitlerini tercih edebileceğiniz gibi gün içerisinde de tatlı ihtiyacınızı karşılayacak çeşitleri mevcut. Günün yorgunluğunu atmak için çayınızı veya kahvenizi yudumlamak için de hoş bir mekân.
Aynı zamanda bir otelin mutfak şefliğini de yapan Burçin Özdamar, atıştırmalık ve tatlılarının yanı sıra özel günleriniz için tercih edebileceğiniz konsept pastalarda da iddialı.
Burçin’in Fırını Silivri Sahil Yolu Atatürk Caddesi üzerinde sizleri bekliyor.
Burçin’in Fırını’na ulaşabileceğiniz telefon numarası:  0554 923 16 33

Eyüp Can BALABAN