Storks Pırlanta ve Mücevherat açıldı

Silivri'de Silivrili Emlak ve Beni Yıka iş yerleri ile faaliyet gösteren İlker Koyucuoğlu, Mall of İstanbul'da, Storks Pırlanta ve Mücevherat mağazasını açtı.

Storks Pırlanta ve Mücevherat açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de Silivrili Emlak ve Beni Yıka iş yerleri ile faaliyet gösteren İlker Koyucuoğlu, Mall of İstanbul’da, Storks Pırlanta ve Mücevherat mağazasını açtı. 

Mağaza açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eski Meclis üyesi ve Güreş Ağası Gürcan Albayrak, İşadamı Mehmet Pekol, Elektrik Mühendisi Şahabettin Hayta, Banka Müdürleri ve davetliler katıldı.Hayırlı olsun dilekleriyle kesilen kurdelenin ardından davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.

1997 yılında kurulan Storks, Türkiye'de 23 ilde 33 mağaza ile pırlanta ve mücevher sektöründe en yaygın mağaza sayısına sahip markalarından biridir.

Kurulduğu yıldan bu yana özgün tasarımlar geliştirerek mücevher sektörüne yön veren Storks, konsept ürünleri ile dünya mücevher sektörünün duayenlerinden ödüller alarak haklı başarısını tescillemiştir. Kendine özgü tasarımları, modayı takip eden koleksiyonları ile tüketici zihninde yer eden marka profesyonel kadrosu, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve her daim yenilikçi tavrı ile öncü bir marka olmuştur.

Ar-ge çalışmalarına çok önem veren Storks, her yıl yeni tasarım ve konseptlerini geliştirerek tüketicisinin beğenisine sunuyor. Kişiye özel tasarımlar ile de farklı bir hizmet anlayışı sunan Storks, ürünlerinde kullandığı yüksek kalitedeki pırlantalarını pırlantanın kalbi Belçika pazarından temin ediyor. Storks, saatte şıklığın ve zarafetin simgesi Rolex’in de Türkiye’deki resmi temsilcilerinden biri. 


Haberin videosu için alternatif link