Tamer Kuyumculuk Sevgililer Günü'ne hazır

Müşterilerine sunmuş olduğu birbirinden şık ve gösterişli ürün yelpazesi ile kuyumculuk sektörünün Silivri'deki adı Tamer Kuyumculuk, Sevgililer Günü'ne özel kampanyalarını 1 Şubat itibarı ile başlattı.

Tamer Kuyumculuk Sevgililer Günü'ne hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ürün çeşitliliği ve ürün sonrası hizmeti en üst seviyede tutan Tamer Kuyumculuk, son olarak Koçak Gold ve Koçak Pırlanta’nın resmi satış noktası olarak müşterilerini hizmet vermeye devam ediyor.

Tamer Kuyumculuk Sevgililer Gününe hazır

'Sevgililer Günü'nde olmazsa olmazlar arasında sevginin, sadakatin ve birlikteliğin sembolü tek taş yüzük geliyor. Sevgililer Günü ile dolayısıyla Silivri’de ki kuyumcu esnafı da son haftalar da hummalı bir çalışma içerisine girdi. Sevgililer günü için hazırladıkları birbirinden şık ve estetik taş yüzükleri vitrinlerinin ön kısmına çıkaran Tamer Kuyumculuk ’ta, 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla ürün yelpazesini daha da genişletti.

Tamer Kuyumculuk Sevgililer Gününe hazır

14 Şubat’ta sevgilileri bekleyen Tektaş ve Beştaş’ın büyüsünün tüm sevgilileri saracağını dile getiren Tamer Kuyumculuk’un işletme müdürü Tamer Akman “Altın, Gümüş, Saat ve birbirinden değişik tespihler müşterilerimizin beğenisine sunduk, işletmemizde yüzlerce renk ve desende yine yüzlerce ürünün satışını yapıyoruz. Koçak Gold ve Koçak Pırlanta’nın 14 Şubat Sevgililer gününe özel tasarımları ve belirmiş olduğu çok özel fiyatlar mevcut, pırlantanın sanatla buluşup yüzüğe dönüştüğü birbirinden özel tasarımlar vitrinimizde sergiliyoruz” ifadesini kullandı.

Tamer Kuyumculuk Sevgililer Gününe hazır

Tamer Kuyumculuk Sevgililer Gününe hazır