Tanıtım işlerinizde 'Palermo Dijital ' farkı

Barış Toprak ve Öner Tabakçılar tarafından kurulan 'Palermo Dijital' müşterilerine hizmet vermeye ve sektöründe başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Tanıtım işlerinizde 'Palermo Dijital ' farkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak küçük bir büroda faaliyete geçirilen Palermo Dijital, kuruluşundan 6 ay sonra çarşı merkezinde faaliyetini sürdürmeye başladı. Şu anda birçok kurumsal firmanın reklam tanıtım ve basılı evrak işlerini yürütüyor. Son olarak makine parkuruna yeni kattıkları dijital baskı makinesiyle de sektöründe rakiplerinden bir adım öne geçti.

Firma hakkında kısa bilgiler veren Toprak ve Tabakçılar “Yaptığımız iş teknoloji ile paralel yürüyen bir sektör, biz de yaptığımız işlerde müşterilerimize en iyisini sunabilmek amacıyla hem bilgi donanımımızı hem de araç donanımımızı geliştiriyoruz. Şu anda Silivri’de faaliyet gösteren birçok kurumsal müşterimize hizmet veriyoruz. Sektörümüzde işin zamanında teslimi çok önemli, çoğu işimiz taahhütlü olduğundan belirttiğimiz tarih ve saatte teslim gerçekleşiyor. Müşterilerimize tabela tasarımından başlayarak etiket, broşür, katalog, bina giydirme, totem, stand ve sayamadığımız birçok konuda hizmet veriyoruz.”dediler

Palermo Dijital, eski matbaacılar sokağında