Tantuni denilince akla, 'Mersin Tantuni' gelecek

Silivri'de yiyecek-içecek sektöründe hizmet veren işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Lezzetine layık bir işletme oluşturmayı hedefleyen Mersin Tantuni, yemeklerinin tazeliğinden ve lezzetinden, sunulan hizmetin güvenilirliğinden kuşku duymadan, tercih edebileceğiniz bir mekân…

Tantuni denilince akla, 'Mersin Tantuni' gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşletmeciliğini Sevil Balyemez’in yaptığı “Mersin Tantuni” Piri Mehmet Paşa mahallesi Endülüs sokak üzerinde hizmete girdi. İşletme Sahibesi Balyemez, “Silivri’de ki tantuni tutkunlarının hem damaklarına hitap edecek hem de göz zevklerine hitap edecek işyerimizi hizmete açtık. Müşterilerimize parmak ısırtan tat sunmakla beraber, kalitemizi ve müşteri kitlemizi her zaman yüksek seviyede tutacağız. Tantuni’nin gerçek lezzetini, müşterilerimize sunmak amacıyla yoğun bir çaba sarf ettik. Tantunimizi bir kez tadanlar Mersin Tantuni’nin farkını anlayacak’ dedi.

Yeni açılmasına rağmen ilginin çok yoğun olduğunu belirten Balyemez “ Temiz ve kaliteli servis yapıyoruz. Kullandığımız eti özenle seçiyoruz. İşletmemiz sabah 08.00’den gece 00.00’a kadar açık. Ev ve İşyerlerine paket servisimiz mevcut”dedi.

Silivri’de, damak tadı arayanların adresi olarak kaliteli ve ekonomik hizmeti sunduklarını da belirten İşletme sahibesi Sevil Balyemez “Gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağız. İşimizi doğru, hijyenik ve enfes tatlarla bir araya getirerek ve kalitemizden ödün vermeden sürdüreceğiz. Menümüz; et tantuni, mantı, çorba, günlük değişen ev yemekleri ve aperatiflerden oluşmaktadır. Mersin Tantuni, sürekli kendini yenileyerek, tadına doyamayacağınız, hizmet vermeye devam edecektir. Hizmet anlayışında müşteri memnuniyeti en önemli ilkemizdir. Parmağınızı bile yiyebileceğiniz dereceye ulaşan Tantunimizin lezzeti ile damağınızda unutamayacağınız bir tat bırakacağız. Artık Tantuni denilince, akla Mersin Tantuni gelecek’ dedi.
Mersin Tantuni Piri Mehmet Paşa Mahallesi Endülüs Sokak üzeri ( Yelken Restaurant Karşısı)
Tel:535 422 56 96 – 212 727 70 71