'Taşınmayı dert etmeyin'

Yaklaşık 10 yıldır Silivri'de faaliyet gösteren Serkan Nakliyat, Türkiye'nin her yerine evden eve nakliyat ve ofis taşıma hizmeti sunmaya devam ediyor.

'Taşınmayı dert etmeyin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 10 yıldır Silivri’de faaliyet gösteren Serkan Nakliyat, Türkiye’nin her yerine evden eve nakliyat ve ofis taşıma hizmeti sunmaya devam ediyor.

Şehir içi ve şehirlerarası nakliyat hizmetlerinde her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerine hizmete devam eden Serkan Nakliyat gerek kadrosu gerek se de geniş araç filosu ile sektöründe en iyisi olma yolunda ilerliyor.

Serkan Nakliyat firma sahibi genç işadamı Serdal Karakuş “Evden eve taşımacılık sektöründe yaklaşık 10 yıldır hizmet vermekte olan firmamız, her biri alanında profesyonelleşmiş elemanları ile Silivri’mize değer katmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin eşyalarını kendi eşyamız gibi görerek taşıyoruz. Sigorta güvencesi ile müşterimizin eşyalarını taşırken çağın gereksinimlerine ayak uyduran modern taşıma filomuzla da eşyalara zarar vermeden taşıyoruz. Uzun yıllar boyunca belki de dişinizden tırnağınızdan ayırarak aldığınız ve gözünüz gibi baktığınız eşyalarınızın çok kısa bir taşınma süresinde kullanılamaz hale geleceğinin bilincinde olmanız, bizi tercih etmeniz için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. Bir ev taşınırken en önemli aşamalardan bir tanesi olan nasıl taşınacağının planlama işini uzman personelimiz gelip yerinde görerek yapmaktadır. Bu aşamadan sonra taşıma işinin uygulama aşamasına geçilmekte ve çok kısa sürede tecrübelerimiz sayesinde eşyalarınızı maddi ve manevi kayıplara uğratmadan taşımaktayız.”dedi.

Nakliyat yapılmadan önce nakliye firmalarının iyi araştırılması gerektiğini de belirten Karakuş “ İnternet üzerinde profesyonel olarak görünen ancak gerçek hayatta profesyonellikten uzak olan firmalara denk gelinebilmektedir. Eşyalarınızı profesyonellikten uzak olan firmalara taşıtarak maddi ve manevi kayıplara yol açacak olumsuzluklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.“dedi.

 

Serkan Nakliyat
Osman & Serdal Karakuş
0533 255 38 74 – 0535 221 52