Trakya'nın emlak & vasıta sitesi www.silevri.com

Trakya'nın ilk ve tek emlak – vasıta sitesi olan www.silevri.com, Ocak 2015 tarihinden itibaren kullanıcıların hizmetine açıldı.

Trakya'nın emlak & vasıta sitesi www.silevri.com
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya’nın ilk ve tek emlak – vasıta sitesi olan www.silevri.com, Ocak 2015 tarihinden itibaren kullanıcıların hizmetine açıldı.

Trakya’nın emlak-vasıta havuzu olmaya aday olan site, Sekiz aylık proje bazlı geliştirilen ve benzer sistemlere göre birçok yenilik içeriyor.

Trakya’da satmak,almak ya da kiralamak istediğiniz evinizi,arsanızı veya otomobilinizi www.silevri.com ‘a ücretsiz üye olup,sistemde ücretsiz olarak yayınlayabilirsiniz.

İsmini Trakya ve İstanbul’un göz bebeği ‘’Silivri’’den alan silevri.com kısa zamanda seksen dört kurumsal ve yüzlerce bireysel üyeyi bir arada toplamayı başardı.

Sistemi kullanmak oldukça basit

www.silevri.com ‘a girerek ücretsiz bir üyelik açıyorsunuz, satmak istediğiniz evinizin(otomobil/arsa vb.) birkaç fotoğrafını sisteme, adres ve gerekli bilgilerle yüklüyorsunuz. Ve ilanınız Trakya’nın ilk ve tek emlak & vasıta havuzunda yerini alıyor.

Kurumsal ve bireysel ilanlar bir arada!

Kurumsal şirketler (emlak ofisi-galeri-inşaat şirketi) kendi mağazalarını açabiliyor ve bütün ilanlarını bu mağazada toplayabiliyor. Açılan bu mağaza söz konusu kurumsal şirketin bir çeşit web sitesi görevini görüyor. Mağaza sıralamasında çeşitli faktörler görev alıyor. Sistem, şirketin web sitesinde geçirdiği zaman, yüklenen ilan sayısı, ilanlarının incelenme sayısı, yani kısacası en aktif kullanan üyeliğin mağazası üstte kalacak şekilde tasarlanmış. Bireysel, yani sahibinden ilanlarınızı da açtığınız ücretsiz üyelik üzerinden, ücretsiz olarak yayınlayabiliyor ve daha hızlı satılması/kiralanmasını sağlayabiliyorsunuz.

www.silevri.com kullanıcılarına sosyal medya ile de destek veriyor. Facebook üzerinden

www.facebook.com/silevricom  adresinden veya twitter üzerinden www.twitter.com/silevricom adresinden takipçisi olabilir, yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.