Tuna'nın başarısı ödülle taçlandı

Uzun zamandır Türkiye genelinde gerçekleştirdiği başarılı işlerle katıldığı fuar, festival ve konserlerde müzik, ses ve ışık sistemlerinde sektöründe ilk tercih edilen isimler arasında yer alan Aytaş Tuna'nın başarısı aldığı Uluslararası ödülle taçlandı.

Tuna'nın başarısı ödülle taçlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun zamandır Türkiye genelinde gerçekleştirdiği başarılı işlerle katıldığı fuar, festival ve konserlerde müzik, ses ve ışık sistemlerinde sektöründe ilk tercih edilen isimler arasında yer alan Aytaş Tuna’nın başarısı aldığı Uluslararası ödülle taçlandı. 

Silivri Sanayi sitesinde ki işyerinden önce bölgeye, sonra da yurt içi ve yurtdışına açılan Aytaç Tuna meslekte 20 yılını geride bıraktı.”Bu işi hiç kimseden öğrenmedim sadece merakla başladı “diyen Tuna’ya Uluslararası bir yayın organı olan Fashion TV” dergisi tarafından “Fashion TV Moda ve Tasarım” ödülü verildi.

Türkiye’de oto müzik ve sahne sistemlerinin öncü ve tercih edilen ismi Aytaç Tuna “İşe ilk başladığım yıllardaki yaşadığım amatör ruh hala üzerimde, asla işimden taviz vermedim. Para hep hayatımda ikinci planda kaldı. Ben müşterime içime sinerek verdiğim hizmeti müşterilerim takdir etsin istedim. Hala da aynı mantıkta devam ediyorum. Takdir etmişler bize yaptığımız işlerden dolayı Moda tasarım ödülüne layık görmüşler. Onlarca tasarımcı arasından benim bu ödüle layık görülmem benim için gurur verici bir durum, teşekkür ediyorum.”dedi.