Türköz'de Fasıl Günleri Başlıyor!

Silivri'nin seçkin mekanları arasında olan Türköz Restaurant, haftanın üç günü müşterilerine fasıl eşliğinde hizmet edecek.

Türköz'de Fasıl Günleri Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri sahilinde Türköz Restaurant olarak faaliyet gösteren işletme kurulduğu günden bugüne çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yaparak hem bölge, hem de bölge dışından ciddi müşteri kitlesine sahip oldu. Her yıl yenilenen yüzü ile fark oluşturan konseptine önem verdiğini anlatan işletme sahibi Abdullah Türköz: "Kurulduğumuz günden beridir her anlamda müşterilerimiz memnun olsun gayretimiz oldu. Bunun için tüm imkânlarımızı seferber ettiğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Her ne kadar Restaurant olarak isimlendirilsekte olayın sadece yemek kısmı ile ilişkilendirilmesine karşı çıktım. Buraya gelen tüm müşterilerimize yemeğin dışında gönüllerince eğlenebilecekleri nezih bir ortamı da hazırlamaktan çok mutluyum. Bu yüzden çeşitli eğlence aktivitelerine de yer vermeye gayret gösteriyoruz"

Haftanın Üç Günü Fasıl
Aynı şekilde buna ekleyeceğimiz gelen yoğun talebe de cevap verme adına fasıl başlatıyoruz diyen Türköz: "Aslında burada daha önce de canlı müzik vardı. Fakat 2016 yılı içerisinde Ülke olarak çok üzücü olaylara maruz kaldık. Ben bu konularda çok hassas birisiyim ve bir müddet eğlence kısmımız ile ara verme kararımız oldu. Şimdi artık müşterilerimizden gelen yoğun talebi değerlendirerek haftanın üç günü fasıl ekibimiz ile inşallah müşterilerimizin hizmetinde olacağız. Bunun için ilçemizin yetiştirdiği özel bir isim olan Şaban Demir ve ekibi ile her Çarşamba - Cuma ve Cumartesi günleri tüm misafirlerimizi harika bir müzik ziyafeti de bekliyor olacak. Şimdiden bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, Türköz'ü izlemeye devam etmelerini rica ediyorum" dedi.