Ücretsiz firma kaydınız için 31 Aralık son gün !

Firmanızı Silivri Firma Rehberi ayrıcalığı ile sitemize ekleyip firmanızı ve hizmetlerinizi daha fazla kitlelelere ulaştırmayı hedefledik. Sadece Silivri'deki firmaları sitemize ekleyerek Silivri esnafını internet ortamında temsil etmekle hedeflerimizi gerçekleştirmede uygun adımlar ile ilerliyoruz. Silivri Firma Rehberine ücretsiz kayıt için son gün 31 Aralık 2016 !

Ücretsiz firma kaydınız için 31 Aralık son gün !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

NEDEN SİLİVRİ FİRMA REHBERİ

Herkesin Size Daha Kolay Ulaşabilmesi İçin:

Firmanızı ekleyerek birçok internet kullanıcısının size daha çabuk bir şekilde ulaşabilmesini sağlamış olursunuz.

Normal Firma Rehberlerinden Farklı Olarak Daha Fazla Kendinizi Tanıtabildiğiniz İçin:

Firmanızı ekleyerek, firmanızla ilgili olarak diğer rehberlerde olduğu gibi sadece telefon numaranız değil, telefon numaranızla birlikte fax numaranız, firma adresiniz, website adresiniz, e-mail adresiniz, logonuzu ekleyebiliyorsunuz.

Web Arama Motorlarında Üst Seviyelerde Yer Almak İçin:

Siteniz açısından, Sitenizi ekleyerek arama motorlarında üst sıralarda çıkmayı sağlayabilirsiniz.

SİLİVRİ FİRMA REHBERİ'NİN ÖZELLİKLERİ

Firmanızı Silivri Firma Rehberi ayrıcalığı ile sitemize ekleyip; firmanızı ve hizmetlerinizi daha fazla kitlelelere ulaştırmayı hedefledik. Sadece Silivri’deki firmaları sitemize ekleyerek Silivri esnafını internet ortamında temsil etmekle hedeflerimizi gerçekleştirmede uygun adımlar ile ilerliyoruz.Peki Nedir Silivri firma Rehberi’nin Ayrıcalığı? Kısaca Firma Rehberi Özelliklerimizi Anlatalım

1.Firma Bilgileri
Firmanızın verdiği hizmetler, iletişim adresleri, sattığınız markalar, bayilikleriniz, telefon, adres vs. gibi bilgilerinizi sitemize ekleyerek insanlar firmanız hakkında doğru bilgilere ulaşabilsin.

2.Fotograf Galerisi
İster Firmanıza ait fotoğrafları siz gönderin, İsterseniz arayın biz gelip profesyonel makine ile firmanızın resimlerini biz çekip sitemize koyalım. Böylelikle firmanızın dışarıdan olsun içeriden olsun fotoğrafları internette yer alsın. Takipçileriniz firmanıza ait resimleri slayt şeklinde görüntüleyebilir. Sitemize istediğiniz kadar fotoğraf ekleyebilirsiniz.

3.Google Arama Dostu
Firmanızı eklediğimiz zaman google da üst sıralarda çıkarsınız. Firma isminizi google da arattığınız zaman ilk sıralarda bulabilirsiniz.

4.Video Klip
Firmanızın yer aldığı sayfada varsa reklam filmlerinizi yayınlayabilirsiniz. Firmanıza özel video klipler veya tanıtım filminizi firmanızın sayfasına ekleyebilir, 30'dan fazla video sitesini destekleyerek istenilen url adresinden video embed edebilirsiniz

5. Sosyal Medyada Paylaş
Firmanızı sitemize ekledikten sonra bir tık ile Firmanızı facebook, twiter, google plus' ta paylaşıp firmanızı daha fazla kitlelere ulaştırabilirsiniz.

6. Yorum Özelliği
Müşterileriniz, Arkadaşlarınız, Çalışanlarınız Firmanız hakkında yorum ve görüşlerini yazabilirler. Yorumlar site yöneticisinin onayından sonra yayınlanır. 

7. Firma Facebook, Twiter, Google Plus ve Youtube Hesapları
Firmanızın Sosyal Medya Adreslerini Sayfanızda Gösterebilirsiniz.

8.Firma Ziyaret Sayısını Görebilme ( Tıklanma Sayısı )
Firmanızı sitemize ekledikten sonra sitenizin kaç defa tıklandığını görebilirsiniz.

9.Firmanızı E- Posta İle Gönderme
Firmanızın hakkında bilgi mi isteniyor tek tek adres telefon ve bilgi  yazmak yerine sayfanızı E-Posta Özelliği ile karşınızdakilerin mailine gönderebilirsiniz. Böylelikle zamandan kazanabilirsiniz.

10. Firma Bilgileriniz Yazdırma
Firmanıza ait bilgileri resimleri yapılan yorumları tek tık ile yazıcıdan yazdırabilirsiniz.

11.İlan ekleme
Detaylı iş ilanı arama sayfasından İş ilanı girişinde öğrenim durumu, pozisyon vb bilgileri sisteme giriş yapabilir herhangi aracı bir kuruma ihtiyaç duymazsınız.

12.Firma Haberleri ekleme
Firmanıza ait çıkan haberleri yada sizin hazırlayacağınız basın bülteninin sisteme giriş yaparak daha geniş kitlelere duyurabilirsiniz.

13.Ürün satışı
Sahibinden.com benzeri ilan yapısı ile sınırsız ürün ilanı girebilir ve satış yapabilirsiniz.

14.Facebook tarzı duvar sistemi
Facebook duvar sistemi ile Firma rehberi üyeleri ile birbiri arasında etkileşim sağlayabilme, Facebook tarzı anlık mesajlaşma sistemi ile üyelerin birebir görüşmesini sağlayabilme

SİLİVRİ FİRMA REHBERİ