Yaşam alanınızda sihirli bir dokunuşa ne dersiniz?

Uzun süredir Haramidere'de müşterilerine hizmet veren 'Kâğıt Dünyası' Silivri'de de şubesini açarak Trakya'ya hizmet vermeye başladı. İşletme sahibesi Meliha Özkan 'Silivri, Kâğıt Dünyasında Trakya'nın merkezi olacak' diyerek sektörde iddialı olduklarını vurguladı.

Yaşam alanınızda sihirli bir dokunuşa ne dersiniz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Haramidere Eskidji Bazaar AVM’de faaliyetini sürdüren” Kâğıt Dünyası” Silivri şubesini de açarak bölge ve Trakya’ya hizmet vermeye başladı.

SİHİRLİ DOKUNUŞLAR İLE YAŞAM ALANINIZI DEĞİŞTİRİYORUZ

Silivri’yi tercih etmelerinin en büyük etkenlerinden birinin Silivri’nin hızlı bir gelişim göstermesi ve inşaat sektörünün çok ciddi atak yaptığı bölge olması” diyen İşletme sahibesi Meliha Özkan “Sıcak yaz günlerinin ardından yaklaşan sonbahar ile birlikte evlerimizde ve ofislerimizde daha çok zaman geçirmeye başlayacağız. Modern hayatın bizi hapseden ritminden kurtulup, yaşam alanlarımızda bir değişim gerçekleştirmeyi hepimiz istiyoruz ancak başta oluşacak karmaşa, akabinde zaman kısıtı ve yüksek maliyetler, her seferinde bizi durduruyor. Kâğıt dünyası olarak uzman ekiplerimiz ile ihtiyaç duyduğumuz bu yaşamsal dönüşümü, gözümüzde büyüttüğümüz mali yük ve zaman sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz. Satış öncesi ve satış sonrası konusunda uzman ekiplerimizle kısa bir zaman içerisinde sihirli dokunuşlar ile yaşam alanınızı değiştiriyoruz” dedi.

“AYNI GÜN İÇERİSİNDE UYGULAMA YAPIYORUZ”

Bugüne kadar İstanbul’da birçok projeler imza attıklarını da belirten Özkan “Bizler kurmuş olduğumuz ekiplerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Talep halinde mimar arkadaşlarımız uygulama yapılacak olan yerde incelemelerini yaptıktan sonra, müşterimize alternatifler sunarız. Hem fikir olunan ürün aynı gün içerisinde uygulaması gerçekleştirilir. Bu bahsettiğimiz sistem ister bir daire olur ister site olur, özel ya da kamu kuruluş olur. Kâğıt Dünyası olarak ürünün beğenilmesinden uygulama sonrasına kadar aynı kalite ve kurumsallıkta hizmet veriyoruz” dedi.

“BİNLERCE ALTERNATİF SUNABİLİYORUZ”

“Ürün yelpazemiz çok geniş, hayallerinizle sınırlı ürün çeşidimiz var. Renk, cins ve boyutta bulabileceğiz ürün yelpazesi ile müşterilerimize binlerce alternatif sunabiliyoruz” diyen Özkan “Silivri Mağazamız ile bölgede yatırım yapan projelere talip olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ürün çeşitliliğimiz ve yılların verdiği tecrübe ile uygun fiyatlara yaşam ve iş alanlarına sihirli dokunuşlar yapıyoruz. Ürün yelpazemizde boyanabilir, silinebilir, İtalyan, ısı yalıtımlı kâğıtlar, akustik ses geçirmeyen kâğıtlar, sesi milimize eden kâğıtlar, sağlık açısından nefes alan kâğıtlar ve yüzlerce özellikte ürünler showroomlarımızda müşterilerimizin beğenisine sunduk” dedi.

“BÖLGEDEKİ PROJELERE TALİBİZ”

Meliha Özkan, 6 yıldır kâğıt sektöründe, ciddi projelere imza attı, Silivri Kâğıt Dünyasında Trakya’nın merkezi olacak, profesyonel uygulama ekiplerimizle, iş bittikten sonra da her türlü sorunun arkasındayız. Mimarlarımızla birlikte çalışıyoruz, mimarlarımızla yolluyoruz ölçü alıyorlar, duvara uygun kâğıt seçiyorlar. Mimarlarımız eşliğinde müşterilerimize mimari hizmet veriyoruz. Saray tavan çalışmamız da vardır. Kâğıdın uygulanması kaliteli ve profesyonel bir ekiple çalışıyoruz. İş sonrasında işin arkasında duruyoruz.

“BOYALAR ZAMANLA KÜF VE MANTAR OLUŞTURUYOR”

Avrupa’da İngiltere, İtalya, Fransa ve Almanya başta olmak üzere ve yine Amerika Balkanlar ve diğer dünya ülkelerinde duvar kâğıdı çok yüksek bir oranda kullanım yüzdesine sahiptir. Mesela Marmara bölgesinde çok fazla nem var. Dolayısıyla uygulanan boyalar zamanla küf ve mantar oluşumlarıyla yaşadığımız ortamın hava kalitesinin bozulmasına neden olmakta. Sıklıkla boya yapılması sağlık açısından çok tehlikeli diyen Meliha Özkan başta bebekler, astım hastaları ve yaşlılar bu nedenle çoğu zaman sıkıntı yaşarlar veya sebebini bilmeden rahatsızlıklar yaşarlar dedi.

“10 YIL GARANTİ VERİYORUZ”

Duvar kâğıtları uygulama ve sonrasında sizi bu sıkıntıları yaşatmaz çünkü hammaddesi doğal ağaçtır. Diğer yapısındaki malzemeler tamamen doğal olup renk ve tonlar kök boyalardan elde edilmiştir ortama herhangi bir zararı yoktur diye devam eden Özkan, dolayısıyla kanserojen herhangi bir madde içermez. Anti bakteriyel olması ve yine geçirgen bir malzeme olması nedeniyle duvarlarınız nefes alır nem ve küf oluşturmaz. Ortamdaki sigara dumanını absorbe eder kir ve leke tutmaz. Üstelik 10 seneye varan solmama ve renk koruma garantisiyle size ek bir avantaj da sunmaktadır.

“EVİNİZDE İNŞAAT ALANINA DÖNMEZ”

Bazı müşterilerimiz değişiklik yaratmak için ithal duvar kâğıdı düşündüklerini fakat çok maliyetli olacağından vazgeçmiş olduklarını dile getirip, görüşme sonrası verilen hizmet bedeli için çok şaşırmışlardır. Uygulamaya gelince uygulama yapılacak yere göre en fazla iki gündür temiz bir şekilde teslim almanız. Diğer malzemelerle yapılan alçı sıva astar vs. gibi işlemler olmadığı için evinizde inşaat alanına dönmez. Eşyalarınız kirlenmez, hatta bazen yerleri bile değiştirilmez. Zamanla oluşan vurma çarpmalardan ufak duvar kazılmaları için tamir zordur. İşte bunları yenilemek, bozulan kısımları çok çabuk bir şekilde yenisiyle değiştiriyoruz ve size yeni bir maliyet oluşturmuyoruz. Biz müşterilerimizin hizmet takibini yıllarca yapmaktayız. İthal duvar kağıtları aynı zamanda örtücüdür. Zamanla duvarlarda oluşan sıva çatlakları vs. hatalar duvar kağıdın altında kalır bunun yanı sıra duvarların hataları örtülür. Duvar kağıdının esnek yapısı duvarların ilk gün olduğu gibi kalmasını sağlar. Bunun yanında silinebilir boyanabilir olması evde küçük yaramazların duvar kağıdınız da kalıcı lekeler bırakmasını önler”dedi

“PROFESYONEL EKİPLE GÜLER YÜZLE YAPIYORUZ”

Evimizi sıklıkla değiştiremeyiz diyen Meliha Özkan, içini ufak doğru profesyonel elli dokunuşlarla yeni yapabiliriz. Bazen alışa gelinmiş standart materyallerden vazgeçmek çok güç olsa da müşterilerimizin yapılan yenilikler karşısında “nasıl olurda bu kadar değişir evimin içi “deyip o yüz ifadeleri bizim için çok ayrı bir mutluluk, Profesyonel ekiple güler yüzle yapıyoruz ”dedi.


Kâğıt Dünyası
Haramidere Eskidji AVM
Güzelyurt Mah.2138.Sok.B Kapı girişi B104 Haramidere
2128534838-05077745810

Silivri Şube
Yurtiçi Kargo yanı