Yüksek Teknoloji Ürünü Sixpad

Sixpad, vücut üzerinde kullanacağınız bölge itina ile temizlendikten sonra, pedlerin tercih ettiğiniz bölgelere yerleştirerek, süre ve çalışma temposu seçilerek kullanılmaktadır.

Yüksek Teknoloji Ürünü Sixpad
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sixpad Nasıl Kullanılır? Sixpad, vücut üzerinde kullanacağınız bölge itina ile temizlendikten sonra, pedlerin tercih ettiğiniz bölgelere yerleştirerek, süre ve çalışma temposu seçilerek kullanılmaktadır. Ürün özelliklerine geçmeden sixpad ürünü hakkında bilgiye http://sixpadturkiye.com/ sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Hem kadınlar hem erkekler tarafından spor yapma isteği sürekli olarak artmasının yanında, herkes tarafından yeterli zaman yaratılamayabiliyor. İstenilen sonucu almak için beslenme alışkanlıklarında değişikliklerin yanında disiplinli bir çalışma temposu gerektirmektedir. Yoğun iş temposu arasında spor ve egzersize birkaç saat ayırmak pek kolay olmamaktadır. Bu sebeplerle insanlar daha pratik, daha hızlı sonuç alabilecekleri çözüm yolları aramaktadır. Piyasada bu amaçla oldukça fazla ürün bulunmaktadır. Bu aletlerin büyük çoğunluğu arzu edilen sonucu vermekten uzaktır. Sixpad bölgesel zayıflamaya yardımcı olmakla beraber, yağ erimesini hızlandırır.

Yüksek Teknoloji Ürünü Sixpad

Sixpad, uzun yıllar yapılan çalışmalar sonrasında EMS Teknolojisi ile piyasa sürülmüştür. EMS Teknolojisi, beyin tarafından vücuda yollanan çalışma emirlerinin simülasyonu olarak tanımlanabilir. Yani beyniniz, Sixpad ile egzersiz yaptığınız süre boyunca kaslara daha fazla çalışma ve gelişme emri yollamaktadır. Bu sayede daha kısıtlı sürelerde daha verimli spor yapma ve sonuç alma şansına sahip olursunuz. Sixpad kullanımı süresi boyunca vücuda yolladığı titreşimler ile egzersiz süresini en verimli şekilde kullanmanızı sağlamaktadır. Şuanda profesyonel sporcular tarafından bile tercih edilen ürünün reklamlarında dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo yer almaktadır. Sixpad kullanımına bağlı hiçbir yan etkisi olmaması ve egzersizlerinizi rahatça tamamlayabilmenizi sağlar. Sixpad kullanımı konusunda oldukça kolay ve pratiktir. Spor ve egzersiz süresince, öncesinde veya sonrasında kullanılabildiği gibi günlük kıyafetlerinizin altında, çalışırken ya da günlük aktiviteleriniz sayesinde de kullanmanızı mümkün kılmaktadır.

Yağ Yakımının Hızlanması

Sixpad kullanımı öncesinde kasları hafif tempolu koşu, yürüyüş ya da egzersizler ile hafifçe ısındırmanız, daha iyi sonuçlar almanızı sağlayabilmektedir. Vücuda yapışan jel pedlerden oluşan ürün, bu pedlerin vücuda uyguladığı titreşimler ile yağ yakmayı hızlandırmaktadır. Yapışkan jel pedleri tek set olarak alındığında 3 parçadan oluşmaktadır. Göbek bölgesi, kol kasları ve bacak kasları için kullanılabilir. Jelli pedler vücuda yapışarak oldukça başarılı bir çalışma ve sonuç alma opsiyonu sağlar. Kullanım öncesinde pedlerin vücuda yapıştırılacağı yerler her zaman temizlenmelidir. Vücuda istediğiniz şekilde uygulanacak yerlere uygulayarak, çalışmak istediğiniz tempoyu ve süreyi seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Seçeceğiniz program ile isterseniz sıkılaşmaya yönelik, isterseniz kas kütlesini büyütmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Günlük 20 dakikalık kullanım yeterli olabilir, fakat tercihe göre gün içerisinde 2-3 defa 12 dakikalık çalışma programları da tercih edilebilir.

 

Sixpad kullanımı sonrasında cihazları kapatmayı unutmamalısınız. Jel pedleri, kullanım öncesinde çıkardığınız şeffaf olan ped tutucuya yapıştırmalısınız. Uzun süreli kullanım sonrasında pedlerin kurumaması ve yapışkanlık özelliğini kaybetmemesi için bu işlem mutlaka her kullanım sonrasında yapılmalıdır. Güneş ışığından ve yüksek sıcak barındıran ortamlardan uzak tutulmalıdır, oralarda bırakılmamalıdır. Kullanım sonrasında kirlenen kısımları, mutlaka temizlenmelidir.