Babadan Oğula Geçen Birincilik Gururu

Geçtiğimiz yılın ilk topatan kavunu yetiştiricisi olan merhum Muammer Aksoy'un oğlu Tevfik Aksoy, sezonun ilk Topatan Kavunu'nu yetiştirerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a hediye etti.

Babadan Oğula Geçen Birincilik Gururu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşalı çiftçi Muammer Atasoy, geçtiğimiz yıl sezonun ilk Topatan Kavunu’nu yetiştirerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hediye etmişti. Geçtiğimiz aylarda vefat eden Atasoy’un oğlu Tevfik Atasoy, baba mesleği olan çiftçiliği devam ettirerek yılın ilk kavununu yetiştirdi. Başkan Işıklar’ı makamında ziyaret eden Tevfik Aksoy, yetiştirdiği kavunlardan Işıklar’a hediye etti. Bu yıl 23 Temmuz Cumartesi Günü gerçekleştirilecek Topatan Kavunu ve Bamya Festivali’ne hazırlandıklarını söyleyen Aksoy, şimdiden 2017 ilk üreticilik için de iddialı olduğunu dile getirdi.
IŞIKLAR TEBRİK ETTİ
Merhum Muammer Atasoy’a Allah’tan rahmet dileyen Işıklar, yılın ilk Topatan Kavunu üretici olan Tevfik Atasoy’u tebrik etti. Selimpaşa’da yıllar sonra yeniden başlatılan festival geleneğinin bu yıl da sürdürüleceğini dile getiren Başkan Işıklar, ilk üreticiye verilen Türk Bayrağı ve Atatürk posterini, Tevfik Atasoy’a festival sahnesinde takdim edeceğini söyledi.