Selimpaşalı işletmeciden örnek davranış

Silivri'nin Selimpaşa mahallesinde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, işyerinin yanına sokak hayvanları için restoran açtı

Selimpaşalı işletmeciden örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Selimpaşa mahallesi’nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, sokak hayvanlarının rahatça beslenmelerini sağlayacak “Üsküp Animal’s Restaurant”ı kurdu.

Hayvanları çok sevdiğini belirten Selçuk Kıroğlu “Hayvanlar bizim içimizde, ağaçlar nasılsa, insanlar nasılsa hayvanlarla birlikte yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. Onlara böyle bir kolaylık sağlamak istedim. Restoran işlettiğimden dolayı etrafımızda sürekli sokak hayvanları oluyor. Onlarda aç kalıyor, barınacak yere ihtiyaç duyuyorlar. Onlarda bir can sonuçta, bu şekilde bir çözüm üretmeye çalıştım. Çevreden aldığım tepkiler çok güzel, böyle hem eğleniyoruz hem de bir şeyler yapmanın gururunu yaşıyorum. Çok keyifli bir şey, doğadaki hayvanlara bu şekilde yardımcı olabilmek çok mutlu etti beni. Mutluyum, onlar yemeklerini yiyorlar, bende bir şeylere sebep oldum. Aslında herkese bir örnek teşkil etmeli bence, çünkü sokak hayvanları, minik dostlarımız sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Sonuçta birçok şeye muhtaçlar” dedi.