Sokak hayvanları için mini restoran oluşturmuştu!

Silivri'nin Selimpaşa Mahallesi'nde restoran işletmeciliği yapan Selçuk Kıroğlu, geçtiğimiz aylarda iş yerinin yanına sokak hayvanları için mini restoran açmıştı. Silivri Belediyesi de Kıroğlu'nun fikrine duyarsız kalmayarak sokak hayvanları için tasarlanmış yeni kulübeleri belirlenen noktalara yerleştirmeye başladı.

Sokak hayvanları için mini restoran oluşturmuştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşa’da işletmesinin yanına sokak hayvanlarının rahatça beslenmelerini sağlamak için ‘Üsküp Animal’s Restaurant’ ismini verdiği mini restoran açarak sokak hayvanlarının rahatça mamalarını tüketip soğuklarda barınabileceği mini kulübeler yapmıştı.

Kıroğlu’nun bu davranışına Silivri Belediye Başkanlığı da destek vererek sokak hayvanları için tasarlanmış mini kulübeleri geliştirip ihtiyaç görülen ve belirlenen noktalara yerleştirmeye başladı.

“SİLİVRİDE YAŞAMAK GÜZELDİR”

Selimpaşa’lı işletmeci Selçuk Kıroğlu, belediyenin yapmış olduğu bu davranıştan dolayı sosyal medya hesabından yetkililere teşekkür ederek “Üsküp köfte Ailesi olarak sokak hayvanları için küçük bir fikir sunduk. Belediyemiz fikrimizi geliştirdi. Ortaya bu güzel şeyler çıktı. Can dostlarımız artık sıcak yuvalarında daha mutlu. Çok Teşekkürler.  Silivri Belediye Başkanı Sayın Özcan Işıklar Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Solak ve tüm Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli. Böyle duyarlı yöneticilere sahip olduğumuz için Silivri’de yaşamak güzeldir” ifadelerini kullandı.