Silivri'de yağan yağmur etkili oldu

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur, birçok bölgede su taşkınlarına sebep oldu. Yerinden fırlayan rögar kapağı da bir sürücünün yaralanmasına sebep oldu.

Silivri'de yağan yağmur etkili oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış özellikle Sanatkârlar Caddesi üzerinde etkili oldu. Cadde üzerinde bulunan birçok dükkânın pis sular içinde kalmasına sebep oldu. Yağan yağmur sonrasında bölgede incelemeler yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, su basan işyerleri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yağan yağmurdan zarar gören işyeri sahipleri yetkililerden “yapımı bir türlü bitmeyen Boğluca deresi ıslah çalışmalarının bir an önce bitirilmesini “ istediler.

Öte yandan Silivri Emniyet Müdürlüğü önünde bulunan rögar kapağı, Silivri Sanayi sitesi başkanı Ercan Çalışkan’ın kaza yapmasına sebep oldu. Araçta bulunan bir kişi kontrol amaçlı Silivri Devlet Hastanesine gönderildi.

Silivri Zabıta ekipleri ve Silivri İtfaiye ekipleri gece boyunca olası bir sel felaketine karşı şehir merkezi ve bölgede devriyeler attılar.