Silivri,Özgecan için ayakta

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde cinayete kurban giden Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın hunharca katledilmesiyle ilgili protestolar tüm Türkiye'de olduğu gibi Silivri'de de devam ediyor.

Silivri,Özgecan için ayakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün saat 19.00’da Uğur Mumcu meydanında yapılacak olan protestonun ardından Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü ve Selimpaşa’lı vatandaşlar da yarın protesto yürüyüşleri yapacak. 

Yarın (17 Şubat Salı) yapılacak yürüyüşlerin ilki Selimpaşa’da başlayacak. Selimpaşa Ahmet Ziylan okulunu önünde toplanacak olan Selimpaşalı vatandaşlar, Atatürk meydanına kadar yürüyecek ve burada basın açıklaması yapacak.

İkinci protesto yürüyüşü ise Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından yapılacak.Yürüyüş ile ilgili olarak CHP Silivri’den yapılan açıklamada “Nice Özgecanlar yitip gitti aramızdan ve niceleri de aynı şiddetin tehdidi altında yaşarken  yarın (17 Şubat 2015-Salı) bu vahşete, bu zihniyete karşı tepkimizi göstereceğimiz, 18.30’da Uğur Mumcu Meydanı'ndan başlayarak Atatürk Anıtı'nda son bulacak olan eylemimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. “ifadeleri kullanıldı.