Saadet'ten Muşlulara ziyaret

Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, yeni kurulan Muşlular Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Muşlular Derneği Başkanı Abdulkerim Demiralp ve yönetim kurulu üyeleriyle samimi bir ortamda geçen ziyaret için İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci, 'Rabbim, bugün bu çatı altındaki ziyaretimizi bereketli ve hayırlı kılsın' dedi.

Saadet'ten Muşlulara ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanı Mahmut Hamdemirci ziyarette yaptığı konuşmada “Malumunuz olduğu üzere 30 Mart 2014 tarihinde Yerel Yönetim Seçimleri yapılacak. Şu anda, gerek Silivri’de, gerek Ülkemizde Milli Görüş belediyeciliği özlemle beklenmektedir. Çünkü, Belediyeler iyi yönetilmemektedir. Göstermelik icraatlarla halkın gözü boyanmaktadır. Milli Görüş 1994 yılında yerel yönetimlerde işbaşına geldiğinde, yolsuzluğu, rüşveti ortadan kaldırmış, ihalelere şeffaflık getirerek, iltimasları önlemiştir. Milletin hakkını yine millete vermiş, halkımızın sömürülmesine ve haksız kazanca fırsat vermemiştir. Belediyelerin kapısındaki ‘Rüşvet alanda verende melundur’ hadisi şerifi 2004 yılında belediyelerde işbaşına gelen AKP ve CHP belediyeleri tarafından kaldırılmıştır. AKP ve CHP yöneticileri, Silivri halkına hizmet etmek veya hizmetteki aksamaları ortaya koymak yerine, kişisel çekişme ve polemikle birbirine laf yetiştirmeye çalışmaktadır. Saadet Partisi ise farkını bu noktada ortaya koymaktadır. Bizler, kişilerle değil, bozuk sistemle mücadele ediyoruz. Şu anda Türkiye’de uygulanmakta olan sistem, faizci kapitalist sömürü düzenidir. Kişi menfaatlerini gözetmekte, zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir hale getirmektedir. Vergilerle, zamlarla fakir halkın sırtına binilmiştir. Ülkemizde Asgari Ücret 773 TL, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 1012 TL, yoksulluk sınırı ise 3300 TL’dir. Ülkemizdeki milyonlarca asgari ücretli aç, milyonlarca çalışan ise yoksuldur. Erbakan Hocamızın iktidarı döneminde çalışanlar ve emekliler nasıl ihya edildiyse, yine insanlarımızın ekonomik huzura kavuşması Saadet Partisi’nin iktidarı ve Adil Ekonomik Düzen’i uygulamasıyla mümkün olacaktır.

Türkiye’de terörün, kan ve gözyaşının durması bizim de arzu ettiğimiz bir durumdur. Ancak, doğru yerden hareketle bu sorunu çözebiliriz. İktidar partisi şu anda doğru yerden hareket etmemektedir. Çünkü, iktidarın çözüm torbasında ‘İslam Kardeşliği’ ilkesi yoktur. Oysa yüzyıllarca bizleri bir arada tutan harç, ‘İslam Kardeşliği’dir. Bunun en güzel örneği, Çanakkale Savaşı’nda ortaya konmuş olan, milliyeti ne olursa olsun, tek yürek olarak inanç ve iman birlikteliğidir. Bunun için Saadet Partisi, ‘Terörün Çözümü Çanakkale Ruhudur’ demektedir” dedi.