5. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası

5. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası Basın Lansmanı İstanbul1 TV Canlı Yayınında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Merkezinde Gerçekleştirildi

5. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen site yönetimleri ve site sakinlerinden oluşan takımların buluştuğu Site Yönetimleri Futbol Turnuvası İstanbul1 TV Canlı Yayınında düzenlenen Basın Toplantısı ile tanıtıldı.

Toplantıda konuşan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal  “5. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvamız herşeyden önce futbol disiplini içerisinde site yönetimlerimizde çalışanların ve sakinlerin katıldığı amacı kaynaşma ve dostluk olan;  komşularımızın bir biri ile olan ve sitelerin diğer sitelerle olan iletişimlerini futbolun birleştirici dili ile sahada gerçekleştiren oldukça önemli bir organizasyon.Bu yıl 5.sini gerçekleştirdiğimiz turnuvamız bizim komşuluk ilişkilerini iyileştirme ve geliştirme anlayışımızın sportif ayağıdır.Daha önce kültürel bir takım faaliyetlerle oluşturduğumuz bu anlayışta sporun birleştirici gücünden faydalanmak istedik.Bu anlayışın temeli mensubu olmakla gurur duyduğumuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr Mimar Kadir Topbaş beyefendinin insanımıza olan sevgi dolu yaklaşımının spordaki karşılığına dayanmaktadır.6 hafta boyunca sürecek olan organizasyonumuza herkes ailesi ile gelebilir saha çevresinde çocuklara ve ailelere yönelik bir izleme alanı aktiviteler ve ikramlar olacak herkesi bekliyoruz”

Toplantının sonunda basının sorularını cevaplayan Kartal daha önce  sporun sitelere dostluk getirdiğini Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından yaz aylarında gerçekleştirilen minik sakinlere yönelik Futbol Okulu projesinde deneyimlediklerini, aileleri küs olan çocukların aynı takımlarda oynayarak evlerine olumlu birleştirici duygularla barışı getirdiklerini vurguladı. Turnuva 4 Nisan Cumartesi günü saat 9 da oynanacak açılış maçı ile başlayacak,6 hafta boyunca futbolun birleştirici gücünden faydalanarak komşular ve yönetim personelleri birlikte oynamanın keyfini çıkaracak. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşecek turnuvada her site kendi takımı ile katılacak.

Toplamda 32 takım 8 grupta birileri ile karşılaşmaları ve her grubun birinci ve ikinci takımlarının bir üst tura çıkmasının ardından çeyrek final maçları oynanacak. Çeyrek final maçından sonra ise yarıfinal ve finali maçı ile Site Yönetimleri Futbol Turnuvası Kapanış Programında Finale kalan sitelerin karşılaşması ve kupa sahibi takıma madalyalarının ve ödüllerinin verilmesi ile son bulacak.

Turnuvada gerçekleşecek karşılaşmalar boyunca seyir alanında minikler için palyaçolar yer alacak müzik ve ikram servisi bulunacak. Ayrıca süper ligin dev takımlarında uzun süre top oynayan tecrübeli ve ünlü isimler site takımlarına destek için karşılaşmalara gelecek.

Geçtiğimiz yıl 4. Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvasında Galatasaray’ın ünlü oyuncularından Ergün Penbe, Mustafa Kocabey ve Saffet Akyüz takımlara destek için maçlara gelmiş, finalde şampiyon takıma kupasını Galatasaray’ın eski Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak vermişti