Akgün Duru: 'Bir çivi çakan herkese sonsuz teşekkürü bir borç biliriz'

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Silivri Stadı'nın yenilenme süreci ile ilgili 'Silivrispor çatısı altında yaptığımız bütün hizmetlerin altında bizim ve belediyemizin de imzasının olduğunu unutmadan unutturmadan çalışıyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu.

Akgün Duru: 'Bir çivi çakan herkese sonsuz teşekkürü bir borç biliriz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru’nun “Silivrispor bir sivil toplum kuruluşudur ve ilçenin en büyük marka değeridir” dediği açıklaması şu şekilde:

Yaşadığımız süreç bizlerin öğreticisi gibi. Silivrispor çatısı altında yaptığımız bütün hizmetlerin altında bizim ve belediyemizin de imzasının olduğunu unutmadan unutturmadan çalışıyoruz. Silivri, her akla geldiğinde Silivrispor peşinden gelir işte bunlar marka değerlerdir.

Bir marka oluşturabilmek için çok büyük emek ve çaba gerekir ve bunlarla doğru orantılı olarak maddiyat olmazsa olmazdır. Silivrispor bir sivil toplum kuruluşudur ve ilçenin en büyük marka değeridir. İşte bu en büyük marka değerin de en büyük destekçisi Silivri Belediyesi ve onun Başkanı Özcan Işıklar’dır.

Silivri Stadı ve diğer tüm yatırımlarımızda Belediyemizin de imzası vardır. Bu inkâr edilemez bir gerçektir. Yeni sezonda Silivri Stadı’nda maçlarımızı oynayabilmek için var gücümüzle stadımızı yetiştirme çabası içindeyiz. Bizim bu gayretimize destek olan ve bir çivi çakan herkese sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Silivri’yi ve Silivrispor’u sevenlerle birlikte TFF 2. Lig Beyaz Grupta tüm iç saha maçlarımızı kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. TFF Denetçileri tarafından verilen raporlar neticesinde işleri yetiştirme çabası içindeyiz. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru olarak gösterdiğimiz bunca emeğe bir çivi çakarak dahi destekte bulunan herkese teşekkür ederim.