Alibey iyi başladı kötü bitirdi 1-3

Grubunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alibeyspor lider Ortaköyspor karşısında ilk yarı mükemmel üstü bir oyun sergilemesine karşın ikinci yarı sihirlerine hakim olamadı ve sahadan 1-3 yenik ayrılması ile birlikte dörtte kırmızı kart görerek ağır bir yara aldı.

Alibey iyi başladı kötü bitirdi 1-3
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Grubunda alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Alibeyspor lider Ortaköyspor karşısında ilk yarı mükemmel üstü bir oyun sergilemesine karşın ikinci yarı sihirlerine hakim olamadı ve sahadan 1-3 yenik ayrılması ile birlikte dörtte kırmızı kart görerek ağır bir yara aldı. 

Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası güzel bir mücadeleye sahne olan maçta bol gol bol da kırmızı kart vardı. Maça ev sahibi Alibeyspor iyi başladı ve maçın daha 8.dakikasında penaltı atışı kazandı. Alibey adına kazanılan penaltı atışını Serhat gole çevirdi ve durumu 1-0 yaptı. Bu golün ardından daha bir baskılı oyun kuran Alibey takımı bir türlü aradığı ikinci golü bulamadı. Müsabakanın 38.dakikasında Alibey defansının büyük hatasında Ortaköylü oyuncu Mesut güzel bir plase vuruş ile beraberliği sağladı 1-1. ilk yarı karşılıklı atılan gollerle tamamlandı. Maçta ilk dakikalarda Ortaköy takım oyuncuların birbiri ardına sakatlanması kenar yönetimi çileden çıkarmaya yetti. Maçın 24.dakikasında Ortaköy’de Çağlar sakatlandı ve yerini Taha’ya bıraktı. 34.dakikada ise Volkan sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Can girdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarı kartlar can yaktı

Maçın ikinci yarısına konuk ekip Ortaköy hızlı başladı. Birbiri ardına ataklar geliştiren Ortaköy takımının her atağında Alibey kalecisi Umut kalesinde devleşti. Müsabakanın 49.dakikasında saha içinde yaşanan bir sert müdahalenin ardından Ortaköy yedek kulübesi içinden edilen küfürleri yardımcı hakemin ikazı ile değerlendiren maçın hakemi Murat Yaroğlu Ortaköylü oyuncu Volkan’a kırmızı kart gösterdi. Maçın 63.dakikasında rakibine sert giren Alibeyspor takım kaptanı Abdülkerim kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın 71.dakikasında Alibey’de ikinci yarı oyuna dahil olan Adem ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Müsabakanın 80.dakikasında Ortaköylü oyuncu Mert uzaktan sert şutunda top ağlarla buluştu ve maç 1-2 oldu. 87.dakikada Alibeyli oyuncu Mert kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın 90.dakikasında Ortaköylü oyuncuyu ceza alanı içinde düşüren Alibey kalecisi Umut kırmızı kartla oyun dışı kalırken hakem de penaltı atışına hükmetti. Ortaköy adına kazanılan penaltı atışını Sercan gole çevirdi müsabaka 1-3 olarak tescillendi.

Stat: Silivri

Hakemler: Murat Yaroğlu, Emrah Dere, Fırat Alper

Alibeyspor: Umut 9, Serdar 7, Burak 7, Emrah 7, Abdülkerim 7, Serhat 7, Kadir 7, Batuhan 7 (73’ Can 5), Onur 7 (51’ Adem 5), Hakan 7 (61’ Osman 6), Mert 7

Ortaköyspor: Bilge 7, Mert 7, Ufuk 7, Kemal 7 (84’ Kafkas 3), Esat 7, Uğur 3, Çağlar 7 (24’ Taha 7), Şener 7, Volkan 7 (34’ Can 6), Sercan 7, Mesut 7

Skor: 1-3

Goller: 8’ Serhat (Alibey), 38’ Murat, 80’ Mert, 90’ Sercan (Ortaköy)

Kırmızı kartlar: Umut, Abdülkerim, Adem, Mert (Alibey), Volkan (Ortaköy)