Alipaşaspor Puana Hasret : 6-0

Beylikdüzü acil olarak puana ihtiyacı olan lig sonuncusu Alipaşa'yı deplasmanda 6-0 mağlup ederek gözünü ilk iki sıraya dikti.

Alipaşaspor Puana Hasret : 6-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Amatör 1.Küme 2.Grupta oynanan maçta zirve yarışından kopmamak isteyen İstanbul Beylikdüzü acil olarak puana ihtiyacı olan lig sonuncusu Alipaşa’yı deplasmanda 6-0 mağlup ederek gözünü ilk iki sıraya dikti.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta ilk düdükle birlikte oyunun kontrolünü elinin altına alan konuk ekip yakaladığı fırsatları iyi değerlendirerek farka gitti. Alipaşa güçlü rakibine zaman zaman direnmesine rağmen bu mücadelesini 90 dakikaya yayamadı. konuk İstanbul Beylikdüzü maestrosu Mesut’un yönetiminde rahat kazandı.

Misafir ekibe 3 puanı getiren golleri 8., 42. ve 63. dakikalarda Emre Dinç, 17. ve 35. dakikada penaltıdan Mesut Saka ile 85. dakikada Kadir attı. İ.Beylikdüzü takım kaptanı Mesut Saka attığı iki golün yanısıra iki de asist yaparak galibiyette büyük rol oynadı.

Ortasahada görev yapan Murat Taşkın da gol ve asist üretememesine rağmen ortasahanın direncini ayakta tutarak Alipaşa’yı kontrataklarda ilk karşılayan isim oldu.

Tecrübeli oyuncu oyuna defansif katkısıyla büyük beğeni topladı. Alipaşa da farklı yenilmesine rağmen önceki haftalara oranla defansif anlamda olumlu işlere imza attı. Farklı yenilgiye rağmen zaman zaman oyunu rakip kaleye taşıyabilen yeşil beyazlılar üçüncü bölgede etkili olamayınca farklı yenilmekten de kurtulamadı. İstanbul Beylikdüzü bu sonuçla puanını 14’e yükselterek ilk iki için iddiasını korurken Alipaşa 7.hafta sonunda da puanla tanışamayarak son sıraya demir attı.

Değişim Gazetesi