Antrenörler yemekte buluştu

Silivri Amatör Kulüpleri Derneği ve TÜFAD işbirliği ile Kale Park Sosyal Tesislerinde yemekli bir toplantı düzenlendi.

Antrenörler yemekte buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen yemekli toplantıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, TÜFAD Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren’in yanı sıra amatör kulüp Başkanları ve Antrenörler katıldı.

 

“Spor bir ilçenin olmazsa olmazıdır”

Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu yaptığı konuşmada “Spor bir ilçenin olmazsa olmazıdır. İlçe adına olduğu kadar gençlik adına da önem arz etmektedir. Çünkü gençlik bir ilçenin ilçe için önemli bir kuvvettir. Bilinçli ve sorumluluk sahibi gençlik ise o ilçenin umudunu oluşturmaktadır. Silivri’de ki ilçe spor kulüpleri olarak diğer kulüplere nazaran büyük bir zenginlik göstermekteyiz. Burada gerçekten büyük bir farklılık var bizler bunun farkındayız bunun faydaya dönüştürmenin içerisindeyiz. Bu amaç doğrultusunda tüm kulüp başkanlarımız ve hocalarımızla birlikte minik yüreklerin geleceğe daha güvenle bakabilmesini ve Silivri’nin adının spor ile anılımasını sağlamak için çalışıyoruz. Silivri’nin spor konusundaki bütün spor alanları burada demek ki doğru bir iş yapıyoruz ki onlarda bizleri yalnız bırakmadılar. Sizleri TÜFAD İstanbul Genel Başkanı Sayın Rıza Çavuşoğlu ve ekibiyle buluşturduk. Buda doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. Sportif anlamda gerçekten büyük hizmetler yapıyoruz. Silivri son dönemlerde büyük çağa atlamış ve bizlerin en büyük destekçisi olan Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’a İlçe gençliği adına teşekkür ederim. “

Yemek karşılıklı soru cevap olarak devam etti. Gecenin sonunda Günay Noyan’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetliler güzel bir vakit geçirdiler.