Aslıhan göreve başladı

BAL ligi ekiplerinden Sİlivrispor'da yapılan teknik heyet değişikliğinin ardından Tekin Aslıhan yarın oynanacak olan önemli erteleme karşılaşması Çerkezköyspor maçının mesaisine başladı. Zorlu bir dönemece giren Silivrispor'da teknik direktör Aslıhan zorlu görevine geçtiğimiz pazartesi yapılan idmanla başladı.

Aslıhan göreve başladı

Silivrispor’un yarın Çerkezköy sahasında onayacağın önemli karşılaşmasının hazırlıklarını geçtiğimiz pazartesi günü yeni teknik patronu Tekin Aslıhan’la başladı. Ligin ikinci yarısına 500 evler beraberliği ve ardından Karağümrük mağlubiyeti ile devam eden Silivrispor bu kötü gidiş hatta son vermek istiyor. Grubunda zorlu bir deplasman olan Çerkezköyspor karşılaşmasına hazırlanan Silivrispor bu maçtan üç puanla ayrılarak grubunda zirve yarışına tekrar geri dönmeyi planlıyor.

Aslıhan’ın zorlu sınavı

Sİlivrispor’un çiçeği burnunda teknik patronu Tekin Aslıhan’ı zorlu karşılaşmalar bekliyor. Grubunda ertelenen Çerkezköyspor karşılaşmasına yarı çıkacak olan Silivrispor’un başındaki ilk önemli maçından galibiyetle ayrılmak isteyen Tekin Aslıhan üst üste oynayacağı zorlu maçlardan dolayı kara kara düşünüyor.


Hakan Sonkur