Atun: 'Play Off uzak değil'

2015-2016 sezonu gruplarının belli olmasının ardından Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, Silivri Haber Ajansı'na özel açıklamada bulundu.

Atun: 'Play Off uzak değil'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kura çekiminin ardından telefon ile ulaştığımız Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, oluşan gruplarla ilgili sonucun iyimser olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu şartlarda iyi yerlerde…”

Elbette kolay grup yoktur. İyi bir grup seçtiğimize inanıyorum. Burada büyükşehir takımı bir tek Erzurum Büyükşehir Belediyespor var. Turgutluspor, Tirespor, Kozanbelediye, Kırıkhan, Gölbaşı, Tekirdağspor… Bu şartlarda iyi yerlerde yer alırız. Play off hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyorum.

“Bir iki transfer daha yapabiliriz”

Transferlerle ilgili sorduğumuz soruya da gerekli olması halinde bir iki transfer daha yapılabileceğini söyleyen Atun; “Transferler lig başlayana kadar duruma göre devam eder. Zaten gerekli olan transferler yapıldı arkadaşlarımızca. Bir iki eksik bölge varsa onlar da tamamlanır. Ancak ben acele etmek istemiyorum. Çünkü her şeyin bir karşılığı bir değeri var. Emekse onun karşılığını verebilmelisiniz. Birinin emeğinin karşılığını veremeyeceksek onu almamızın bir anlamı yok. O yüzden de dikkatli hareket ediyoruz. Neticeler şu ana kadar iyi gidiyor. Bundan sonra da hedeflerimize ulaşacağız inşallah.” şeklinde konuştu.