Avcılar, trap atışlarında bir araya geldi

Silivri Atıcılık Avcılık ve İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2.Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Atış yarışması yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Avcılar, trap atışlarında bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Atıcılık Avcılık ve İhtisas Spor Kulübü Derneği (SAVAİSK) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2.Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Atış yarışması Büyükkılıçlı mahallesindeki düzenlenen poligonda gerçekleştirildi. Yarışmaya çevre il ve ilçelerden birçok kulüp katıldı. Amaçlarının birlik ve beraberliklerini pekiştirmek olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Sezai Yeşilkurt Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Düzenlenen yarışmada kısa bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Avcılık yaradılıştan bu yana var. O zamanlarda bir zorunluluktu, şimdi spor için yapılıyor. Avcılar birer katil değildir. Avcılar doğanın bir nimeti sayılan varlıkları korurlarsa var olursa bu gelenek devam eder. Esenyurt’a ne avlanacak insanlar, avlanacak bir şey yok, orada başka şeyleri avlamaya başlamışlar. Onun, için av ve av hayatının sürmesi için bu doğal ortamında yaşaması lazım. İkisi birbirine ne kadar girmiş eşit konular. Sezai kardeşimiz çok önemli bir şey yapıyor. Ne kadar çok seveni varmış ki, karşılıklı bir diyalog kurmuş ki, yaptığı işe saygı göstermişler ki uzak il ve ilçelerden misafirleri gelmiş ve Silivri’mizi şereflendirmişler. Buradaki durumu anladık biz, buraya daha güzel bir mekân, daha güzel ferah fiziki şartları yapacağız. Sizleri artan bir coşkuyla burada ağırlamak istiyoruz.”dedi.

Yarışma sonrasında dereceye girenlere ve derneğe destek olanlara plaketleri takdim edildi.

VİDEO İÇİN ALTERNATİF LİNK