Aziz Yıldırım Silivri'den destek istedi

Hedef 1 milyon üye kampanyasına destek vermek amacıyla Silivri'ye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 'Bizi evimizden alıp götürdüklerinde bizim şike yapmadığımızı ben hep söyledim. Şikenin nasıl yapıldığını ve yapılan bir ülkede nasıl olduğunu gören ve bilen insanlarız'dedi.

Aziz Yıldırım Silivri'den destek istedi

Hedef 1 milyon üye kampanyasına destek vermek amacıyla Silivri’ye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım “Bizi evimizden alıp götürdüklerinde bizim şike yapmadığımızı ben hep söyledim. Şikenin nasıl yapıldığını ve yapılan bir ülkede nasıl olduğunu gören ve bilen insanlarız”dedi.

Hedef 1 Milyon üye kapsamında Silivri Fenerbahçe Platformu tarafından organize edilen Destek gecesi Mega Saray tesislerinde bu akşam gerçekleştirildi. Geceye Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, As Başkanlar Şekip Mosturoğlu, Turan Şahin, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Mehmet Has, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Silivrispor Kulübü Başkanı İhsan Atun, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, çevre ilçelerden gelen dernek yöneticileri ve Fenerbahçe taraftarları katıldı.

Yapılan konuşmaların ve sinevizyon gösterilerinin ardından kürsüye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yaptığı konuşmada Salondaki katılımcılardan kampanyaya destek vermelerini istedi. Yıldırım yaptığı konuşmada “8 yıl önce Manisa’da Fenerbahçe’nin artık büyümesi için Bir milyon üye projesinin hayata geçirilmesi için arkadaşlar arasında konuşmalar yaptık. Başımıza bu olaylar gelince bu biraz aksamış oldu. Ama Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan bir proje bu,1 Milyon üye projesine başladık ve gayette iyi gidiyor. Ama biraz sabır istiyor.

13 Ocak 2015 tarihindeki duruşmanın ardından kamuoyuna geniş açıklamalar yapacağız diyerek sözlerini sürdüren Aziz Yıldırım “2015’teki seçimden sonrada kulübün 3 sene içindeki tüm yapılanma programını açıklayacağız.3 Temmuz’da bizi evimizden alıp götürdüklerinde dahi şike yapmadığımızı hep söyledim. Belki de bana gelip o tarihlerde telkin edenler vardı, Başkanlığı bırak, başkanlığı bırakırsan bu olay daha değişik mecralara gider diye ve bu olaylar biter diye, ben o günde kabul etmedim çünkü biz şike yapmadık, şikenin nasıl yapıldığını ve yapılan bir ülkede nasıl olduğunu gören ve bilen insanlarız. Biz hepimiz bu Cumhuriyetin son kale olarak Fenerbahçe olarak bekçileri olacağız. Hepinizden tek dileğim istediğim Fenerbahçe’ye sahip çıkın, Fenerbahçe’ye üye olun. Fenerbahçe’nin size, sizin de Fenerbahçe’ye ihtiyacı var. En büyük Fenerbahçe “dedi.