Barikat Taraftar Grubu açıklama yaptı

Silivri Barikat Taraftar Grubu, bir basın toplantısı düzenleyerek, Kasaba Taraftarlar Grubu ile ilgili açıklamada bulundu.

Barikat Taraftar Grubu açıklama yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor ile Pendikspor karşılaşmasından sonra çıkan olaylarla ilgili olarak, Kasaba Taraftar Grubu ve Silivrispor Kulübü tarafından yapılan basın açıklamalarının ardından Barikat Taraftar Grubu da bir basın toplantısı düzenledi.

Grubun kurucularından Mehmet Korkmaz'ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

'VEFAMIZI TARAFTARLIK İLE ÖDÜYORUZ'

"Öncelikli olarak ülkemizin içinde bulunduğu şu zor günlerde, gündemi bu şekilde meşgul ettiğimiz için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günler de Kasaba Taraftar Grubu'nun yapmış olduğu basın toplantısında konuşulan yanlış noktalarına değinmek istiyorum. Bizler Silivrispor'umuzun hizmetkarlarıyız. Kasaba Grubu da Silivrispor'da bizimdir. 2010 yılında rahmetli Ahmet Nedim Bozdağ ağabeyimizin önceliğinde kurduğumuz Kasaba Grubu, görüyoruz ki ağabeyimiz rahmetli olduktan sonra yanlış insanları bünyesine alarak hizmet alanlarında değişiklik göstermiş ve bazı kişilerin ağzından çıkanları tekrar eder olmuş ve bu harekete ise taraftarlık adını koymuşlardır. Bizler bugün sefası sürülen kuruluşların kurucularıyız. Fakat yanlış yönetim, maddi ve manevi çıkarlar Kasaba Grubunu kuruluş amacı dışına itmiş. Birçok genç kardeşimiz yanlış yollara düşmüştür. Bizler Silivrispor kadar Silivri’mizi de seven Silivri’mizin gençlerini koruyup, kollayan basın açıklaması için toplanılacak bir dernek lokalimiz olmadığı için ekmek teknemizde veren neferleriz. "Biz bir gün Silivrisporlu değiliz" dendi. Görüyoruz ki sizler; Silivrispor'u alet edip, taraftarlığa ihanet edenlersiniz. Ayrıca bize "paralı asker" denildi. Evet, biz Silivri’mizin askeri, abisi, kardeşiyiz. Paramızı ise bu görmüş olduğunuz tekneden çıkarıyoruz. İş bulamayan kardeşlerimize iş imkânı sunuyor vefamızı da Silivrispor taraftarlığı ile ödüyoruz. Çok şükür alnımızın teriyle kazanıyoruz. Ayrıca kulüp başkanımız Sayın Akgün Duru hakkında kaba söylemlerde bulunulmuştur. Sayın başkanımızın bugüne dek ister esnaf olarak ister abi olarak bakıldığında kimseye ne kötü sözü nede bir kabalığı olmamıştır. Bize vermiş olduğu manevi destek haricinde kendisinden bir talebimiz olmamıştır. Çünkü biz kendi yapmış olduğumuz işlerle gençlere finans ve imkân sağlamaktayız.

"İHANET ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER"

Kasaba Grubu bize paralı askerler derken, daha önceki yönetimler de Kasaba Grubunu ödeme almadığı günlerde takıma desteğini kestiği ve maça gitmediğini bu işleri takip eden herkes bilir. Ve kendileri Akgün Duru yönetiminden "iç sahada 3 bin, dış sahada 4 bin TL isteriz" diye talepleri olmuştur. Şimdi sorarım, sizlere paralı askerler biz miyiz yoksa onlar mı? Peki 2 ay öncesine gelelim. Biz Sayın Başkanımız Akgün Duru, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Küpelioğlu ve ben Mehmet Korkmaz olarak Kasaba Grubu’na daha nezih daha güçlü ve daha sistemli çalışmalar yürütmeleri için kendilerine destek vereceğimizi Silivrispor çıkarları için tek bir yumruk olmamız gerektiğini aktardık. Peki onlar ne yaptı? Silivrispor taraftarı olmaktan başka söz sahibi olmayan kişilere teşekkür pankartları ile ihanet örneği sergilediler. Buna rağmen yüreği büyük kulübümüz onlara sahip çıkmaya devam etti. Geçmiş liglerden daha zorlu 2. Ligde zorluklara göğüs geren yönetimin, bir de ihanetlerle uğraşıyor olması taraftarlığa ne kadar yakışır? Kasaba Taraftar Grubunun son yapmış olduğu basın toplantısında ekran da gördüğümüz kişiler, bu grubu kuran ve bugüne gelmesinde rol oynayan kişiler değildirler. Neden bu fotoğrafta gerçekten bu taraftar grubuna emeği geçen maddi ve manevi hizmetleri bulunan kimseler yok. Bu fotoğraftaki kişiler gerçek paralı askerlerdir.

Biz ekmeğimizi çöpten desteğimizi, gönülden çıkarıyoruz. Son olarak buradan parasına güvenip, Silivrispor'a fitne tohumları ekenlere sesleniyorum. Sizin paranız bizim alın terimizi bozamaz. Barikat Taraftar Grubu olarak, tribünde kavgaların değil, barış ve kardeşliğin yanındayız. Ortak kaygımız Silivrispor'dur. Silivrispor sevdamız bakidir. Gelin sevdamıza hep beraber sahip çıkalım.