Başkan Duru, Kaloğlu transferini bitirdi

Yeni sezon için transferlerini aralıksız sürdüren Silivrispor'da Başkan Akgün Duru geçtiğimiz günlerde görüştüğü tecrübeli forvet oyuncusu Sinan Kaloğlu'na imzayı attırdı. Öte yandan Silivrispor takım otobüsü de bugün Afyon'a doğru harekete geçti.

Başkan Duru, Kaloğlu transferini bitirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor, kariyeri sağlam olan forveti kadrosuna dahil etti. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru’nun özellikle bitirmek için yoğun mesai harcadığı Sinan Kaloğlu transferini bitirdi. İki haftadır yakın temas halinde olarak bu transferin bitirilmesi için mesai harcayan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru sonunda Sinan Kaloğlu transferinin tamamlandığını bildirdi ve bu transferin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Kaloğlu, takımla birlikte Afyon’da yapılacak olan kampa katıldı.

Sinan Kaloğlu kimdir?

10 Haziran 1981 Ovacık doğumlu olan Sinan Kaloğlu, futbol hayatına 1995 yılında Boluspor altyapısında başladı. 1999 tarihinde Boluspor’da profesyonelliğe geçiş yapan oyuncu aynı sezon Göztepespor’a transfer oldu. 2000 yılında Altay, Marmaris Gençlikspor ve tekrar Altay 2003 yılında Beşiktaş’a transferini yaptı. Ardından sırasıyla Diyarbakır, Beşiktaş, Manisaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Kardemir Karabük, Antalyaspor, Elazığspor, Kayseri Erciyesspor ve son üç sezondur da Mersin İdmanyurdu formalarını giymekte. Futbolculuk kariyeri boyunca Türkiye A2 Ligi, Türkiye TFF 1. Ligi, Türkiye Spür Ligi, Türkiye Spor Toto Kupası, Türkiye Kupası, TSYD Kupası, Almanya Bundesliga, Hollanda Eredivisie, Şampiyonlar Liginde başarılı bir şekilde forma giymiştir. Ayrıca Sinan Kaloğlu 368 maçta 206 kez ilk 11’de forma giymiş,  toplamda kariyeri boyunca 93 gol atmış, 32 sarı kart görmüş ve 1 kırmızı kart görmüş bir oyuncudur.

Takım Afyon’a hareket etti

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da tüm hazırlıklar tamamlandı ve Afyon kampı için yola çıkıldı. İlçe stadının tadilatının devam etmesi üzerine Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru’nun talimatı ile kampa gidecek olan takım yeni sezon öncesindeki ilk kamp için durağını Afyon olarak belirledi. Bugün yola çıkan Silivrispor kafilesi Afyon Budan Otel’de 10 gün kampı yapacak. 10 günlük kamp dönemi boyunca iki hazırlık maçı da yapacak olan takım 10 günün ardından ilçeye dönecek ve ardından da ikinci bir 10 günlük kamp için Bolu’ya hareket edecek.