Başkan Işıklar, dereceye giren sporcuyu ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz hafta Antalya'da gerçekleştirilen Taekwondo Turnuvası'nda dereceye giren Silivrili sporcu Muhammde Alperen Küpelioğlu'nu ağırladı.

Başkan Işıklar, dereceye giren sporcuyu ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Turkish Open Avrupa Şampiyonası’nda Silivri Erel Spor Kulübü sporcularından Muhammed Alperen Küpelioğlu Avrupa üçüncüsü olarak göğsümüzü kabartmıştı.

Silivrili sporcu Küpelioğlu ve Erel Spor Kulübü yönetici ve antrenörleri de genç sporcunun madalya başarısını paylaşmak için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Erel Spor Kulübü Başkanı Kadir Saraç, Baş Antrenör Bilal Erel ve Antrenör Ahmet Akpınar ile birlikte Başkan Işıklar’ı ziyaret eden sporcuya, Işıklar’da Silivri Belediyesi’nce hazırlanan hediyeleri verdi. Kulüp yöneticileri de desteklerinden dolayı Başkan Işıklar’a plaket takdim etti. Işıklar ayrıca böyle bir başarıyı Silivri’ye taşıdıkları için Erel Spor Kulübü Başkanı Kadir Saraç, Baş Antrenör Bilal Erel ve Antrenör Ahmet Akpınar’a da teşekkür etti.