Çantadan Muhteşem Gece

Amatör 2.Küme ekiplerinden Çantaköyspor dostluk ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Çanta Silivri Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen gecede oldukça renkli geçerken camiaya hem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklardan hem de AK Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarcadan destek geldi.

Çantadan Muhteşem Gece

Amatör 2.Küme ekiplerinden Çantaköyspor dostluk ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Çanta Silivri Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen gecede oldukça renkli geçerken camiaya hem Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’dan hem de AK Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca’dan destek geldi.

Çantasporlu futbolcuların tam kadro yer aldığı geceye teknik direktör Vasıf Aksakal da ailesi ile birlikte geldi. Futbolcuların şampiyonluk şarkıları eşliğinde eğlendiği gecede Çantaköyspor Kulüp Başkanı Bülent Yüksel, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu tarafından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a, Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu’na ve Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir’e teşekkür plaketi verildi.

Gecenin ilk konuşmasını yapan Çantaköyspor Kulüp Başkanı Bülent Yüksel “Böyle özel bir geceyi uzun yıllar aradan sonra tekrar yapabilmenin gururunu bizlere yaşatan, maddi ve manevi destekleri ile bize güç veren Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a huzurlarınızda teşekkürlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz. Sözü fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum. Çantaspor tarihi boyunca gerek yöneticilik, gerek futbolculuk yapan ağabeylerimin ellerinden öperken, gecemize katkı sağlayan bize güç veren ilçe kaymakamımız Sayın Mesut Demirkol’a, belediye başkanımız Özcan Işıklar’a, tüm şahıs ve firmalara teşekkürü bir borç biliyor, iyi eğlenceler, mutlu akşamlar diliyorum. Dünyanın en değerli varlıkları annelerimizin yarın kutlayacağımız günlerini şimdiden kutlar, tüm annelerin ellerinden öperim.” diye konuştu.

Yüksel’den sonra konuşma yapmak için sahneye Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan geldi. Sporun bir gönül işi olduğunu, bu işi yapan insanların da kutlanması gerektiğini dile getiren Işıklar “Öncelikle böyle meşakkatli bir iş yaptığınız için sizleri kutlamak istiyorum. Spor her şeyden önce gönül işidir. Bizler de belediye olarak kulüplerimiz kurumsallaşsın, kendilerini yönetebilsinler diye ortak zenginliğimiz olan yerlerimizi bize tahsis eden, kulüplerin büyük sorunu olan ulaşımı çözerek araç tahsisi konusunda hafta sonlarında 35 araçlık otobüsü kulüplerimizin hizmetine sunan, kulüplerimize malzeme konusunda yardımcı olan, kulüplerimize daha düzenli şekilde gelir getirici yerler veren, her yıl düzenli olarak yaz spor okulları düzenleyerek yüzlerce gence spor yapma imkanı sağlayan belediye başkanımız Özcan Işıklar’a çok teşekkür ediyorum. Çantaspor’a da ligde başarılar diliyorum.” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da son konuşmayı yaparak sporun ilçeye kattığı bir çok değer olduğunu belirterek en büyük paydasının da çocukların geleceğe dönük sağlıklı yetişmesi olduğunu söyledi.

Işıklar “Sporun bir ilçeye, kente getireceği en büyük payda o çocukların geleceğe dönük sağlıklı yetişmesidir. Gençlerimiz üzerinde ortak bir hedefe yürümesinde, ortak bir başarma bilincinin oluşmasında önemli bir payı olan spor kulüplerimize eşit şekilde destek vermeye çalışıyoruz. Okullarımıza, spor kulüplerimize, nerede insan varsa, insana saygı ve sevgi varsa biz onlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Spor kulüplerimize hizmeti de bir borç olarak biliyorum. Ayrıca çevremizdeki sportif faaliyetleri ve branşları arttırarak, gençlerimizi spora teşvik etmek de en önemli çalışma prensiplerimizdendir. Bu konuda da üstün bir mücadele örneği veren Çantaköyspor kulübümüzün yönetimini de kutluyorum.” diye konuştu.

Futbolcular konuklarla birlikte sahnede adeta kurtlarını dökerken gecenin bitimine doğru da kulüp yararına hediye çekilişi yapıldı. Güzel bir organizasyona imza atan Çantaköyspor yönetimi misafirlerden tam not aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde salona gelen AK Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca’ya da ilgi büyük oldu.

Hediye çekilişini kendi elleriyle yaparak başlatan Kaynarca bir gün sonra Anneler Günü olması nedeniyle de gecede bulunan bütün annelerin de Anneler Gününü kutlayarak büyük alkış topladı. Çantaköyspor Kulüp Başkanı Bülent Yüksel gece boyunca konuklarıyla masa masa ilgilenirken gecenin güzel geçmesi için de kurmaylarıyla birlikte bir dakika olsun yerinde oturmayarak salonun başından sonuna kadar adeta mekik dokudu. Güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Çantasporlu yöneticiler de davetlilerin geceden memnuniyetle ayrılması için elinden geleni yaptı. Programın sunumunu yapan Aydın Doğar da zaman zaman okuduğu fıkralarla geceye renk kattı.

Haber : İskender KORDU