Dirik'ten karşı suçlama: İstifa baskısını Kalko yapmıştır

Silivrispor'da istifa depremi etkilerini sürdürmeye devam ediyor. Dün istifa dilekçesini kulübe ileten Yönetici Yavuz Dirik, hakkında yazılan istifa gerekçesinin gerçekle alakası olmadığını belirtti.

Dirik'ten karşı suçlama: İstifa baskısını Kalko yapmıştır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor’da Ümit Kalko- Özcan Işıklar gerilimi tırmanmaya devam ederken, dün 7 diğer yönetici ile birlikte kulüpteki görevinden istifa eden Yavuz Dirik, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. “Özcan Işıklar’ın baskıları ile istifa ediyorlar” açıklamalarına cevap niteliğindeki açıklamasında Dirik, “Bize istifa baskısını on aydır yönetimi toplantıya çağırmayan Ümit Kalko yapmıştır” diyerek sezon içerisinde Kalko’nun kendilerine yönelik baskıda bulunduğunu belirtti.

Dirik’in açıklaması şu şekilde:

“Bugün sosyal medya Silivrispor’dan istifa edenleri yazıyor, ben ve arkadaşlarımın baskı yapılarak istifa ettiğimiz yazılıyor. Bize kimse baskı yapmadı yapamaz da bunu bizi tanıyanlar bilir. Bize istifa baskısını on aydır yönetimi toplantıya çağırmayan Ümit Kalko yapmıştır. Daha önce istifa etmeyi düşünmüştük ama takımın gidişatını etkiler diye sezon sonuna bıraktık. Ümit Kalko’nun önceki basın toplantısında söz ettiği bizden para istediği onun için toplantılara katılmadığımız külliyen yalandır toplantıların hiçbirine çağrılmadık çünkü. Kulübün borçlarını kapattığını söylüyor 1,5 Milyon’u istiyor kulübün sahibiymiş gibi hareket ediyor. Ümit Kalko bana ver arkadaşlarıma gelip ‘Yönetimime girer misiniz?’ dese öyle tahmin ediyorum hiç kimse kabul etmezdi. Biz sayın belediye başkanının ricasını kırmadığımız için görev aldık ama istifa yalnız bizim kararımızdır.”