Duru'dan Silivrispora Moral Yemeği

Spor Toto 3.Lig 1.Grupta ligde kalma savaşı veren Silivrispor eski kulüp başkanlarından Akgün Duru yarın oynanacak olan Erzin Belediye maçı öncesi moral yemeği verdi.

Duru'dan Silivrispora Moral Yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşam saatlerinde Silivri Stadı’nda ter antrenmanı yapan Silivrispor çalışma sonrası Duru’nun misafiri oldu. Sahibi olduğu Terbiyeli’de Mavi Kırmızılı oyuncuları ve teknik heyeti ağırlayan Duru’nun Erzin Belediye maçı öncesi takım kaptanı Yunus’a da başarılar dileyerek 3 puan istedi.

YUNUS’TAN DURU’YA İMZALI FORMA

Yemeğin ardından Silivrispor takım kaptanı Yunus, Erzin Belediye maçı öncesi kendilerine jest yapan Duru’ya futbolcuların imzaladığı Silivrispor forması takdim etti. Duru da bu jestinden dolayı Yunus’a teşekkür ederek formayı kabul etti.


GÜRİZ: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yemek sonrası bir açıklamada bulunan teknik direktör Sertan Güriz, Akgün Duru’nun Silivripor’a her zaman destek olduğunu, bunun da kendilerine güç verdiğini söyledi.

Güriz “Sayın Akgün Duru her zaman Silivripor’a destek veren bir ağabeyimiz. Bu yemek ilk değil. Her zaman desteğini hissediyoruz. Bu önemli maç öncesi de böyle bir destek verdiği için hem kulübüm, hem futbolcularım hem de şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi. 


DURU: BU BİR SORUMLULUK

Erzin Belediye maçı öncesi futbolcuları kendi tesislerinde ağırlayarak ziyafet veren Akgün Duru da yaptığı açıklamada “Bu bir sorumluluk. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Getirmeye de devam edeceğiz. Biz bu sporcu kardeşlerimize ve teknik kadroya güveniyoruz. Hedeflenen sonuç sezon sonunda gelecektir. Ben kendilerine başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

 

İskender Kordu/İstanbulamator.com